05 November 2011

Got Tagged

Got tagged by Miss Wanie. Yeah, at last I have a reason to blog. Heuheu.

RULES 

  • You must post these rules 
  • Each person must post 11 things about themselves in their journal
  • Answer the question the tagger set for you in their post. And create new 11 question for the people you tagged to answer.
  • You have to choose 11 people to tag and link them on the post
  • Go to their page and tell them you have tagged him/her
  • No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU
  • LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.


Sebelas soalan yang diberikan adalah;

1. Blog sape yang wajib anda cekidout?
Wajib tu tak adalah, usually I cuma check dashboard siapa yang update blog pegilah baca. Hihi. Tak ada spesifik url yang dihafal untuk dibuka setiap hari.


2. Study or working yang anda prefer?
Kalau boleh nak choose study sebab tak payah fikir duit sangat, semua parent kasi, cuma make sure result acceptable by abah je la kan. Tak kena marah, takde la rasa stress bila kerja banyak. Tapi kerja pun best jugak, tak payah test, assignment tah pape kononnya out-of-box. Menganggur dan diberi duit oleh abah tetap yang terbaik. Huahua.


3. Kalau anda keluar date ngan bf/gf mane tempat wajib yang harus dituju?
Soalan yang tak terjawab. Must go place is public toilet - can't think of another place. Hehe.


4. Siapa yang akan bayar makan? U or bf/gf? Atau cabut terus tanpa bayar?
It depends, makan lu bayar, movie wa bayar. Chare? Kekeke. I kalau boleh tak nak financially burden so-called-bf sebab wtf tak kawin lagi and I pun kerja boleh sara hidup sendiri.


5. Kalau rase stress, what u will do? pi lempang mereka-mereka di jalanan atau beristighfar sepanjang jalan ke masjid? *macam haram soalan! LOL
Tidur atau mungkin hadapkan diri didepan drama Korea. Both suggested answer tidak pernah lagi dilakukan. Hehe.


6. Anda setuju kalau ade orang cakap muka anda iras lisa surihani( bagi perempuan) atau body anda persis Aoran aziz(bagi lelaki)?
Semestinya tidak setuju. Jauh panggang dari api. (_ _")


7. Time karaoke, anda rase suara anda paling same dengan artis mane?
Katak yang memanggil hujan. Thehehe. Tapi I suka konon-konon perasan Rossa atau mungkin Dato' Siti.


8. Time SPM dulu, subject ape paling feberet gila sampai tak sanggup ponteng kelas? ke anda tak ambik SPM?
Kalau favorite I would go for math. Tapi semua kelas pun tak dapat nak ponteng sebab cikgu garang. Hihi.


9. Ape pendapat anda tentang pemuda pemudi sekarang yang gemar pakai contact lens besarkan mata? Look more cute?gorgeous?korean look?
Anak mata saya kecil, jadi secara jujurnya previously saya menggunakan lens besarkan mata berwarna hitam. Cuma warna lain I tak berani pakai sebab sedar diri I berkulit gelab.


10. Berapa ramai anak yang anda idamkan bila berkahwin nanti?
Sedozen kalau ada rezeki. Hihi. 2 pairs. Kalau boleh nak kembar sepasang.


11. Anda pikir senang ke nak buat 11 soalan seikhlas hati nih???? Jawab!!!!!!!!
Susah. Sebab I keep wondering nak kasi soalan apa, plus nak tag siapa.


My question will be;
  1. Define love in one word.
  2. What is your life target - in 10 years time?
  3. Country you really want to go and why?
  4. Your wishlist(s) - it can be anything.
  5. If you got the chance to change your career, what would you like to be?
  6. Name 3 songs that is on your mind right now?
  7. Definition of friendship and who would you rather choose, your life partner or your friends?
  8. Things that can make you happy
  9. Britney Spears, what do you think of her? 
  10. Your view of good husband/wife. Huehue.
  11. Your first impression about Diana Naubi?

The person that I would like to tag;

3 comments:

eeqa~ said...

Yay! ade point nak update blog.. HAHA! timakasey ler rajin mengetag :P

eeqa~ said...

Eyh dear! Mana 11 things about yourself? cengelat yer??? :P

Diana Naubi said...

kawan i tak buat, so i pun tak buat. bhahaha. dah post baru perasan, nanti next entry i buat. hihihihi