31 January 2011

Cam-whore weekend

Salam uolss!


So, I had a blast weekend compared to other weekend la kan sebab usually during the weekend biasanya I akan tidur banyak without even thinking nak keluar pegi mana-mana, alasan solid yang sering digunakan adalah penat serta tak suka crowded. Fact; Diana Naubi having problem with crowded places nanti rasa pening moody nak muntah.


But weekend sangatlah sejuk which hujan dari pagi sampai malam sampai jalan mana-mana pun jam and rasa lembab tak gembira. Tak kira lagi bila masuk shopping mall memang menangis sambil cari parking dekat dengan entrance door. Bila masuk dalam mak aih ramai gila orang. Last solution duduk lepak kedai makan buat aktiviti kurang senonoh cam-whore. HAHA.



Saya mengalami masalah eyebags yang hot sejak berkerja. Time belajar dulu even study week pun mata masih senonoh even kurang tidur. Sekarang even cukup tidur pun mata bengkak macam nangis sepuluh jam sebelum tidur. Tension mungkin. Ketap bibir macam gitu sebab kalau senyum lagi obvious eyebag, percayalah.


And oh, kulit mengelupas sudah tiada! Cuma can't deny muka I sekarang masih tak even lagi kaler kulit dia. Kena pakai product dan hello kulit mengelupas kali kedua. Oh, lupa, I dah guna BB Cream cuma compact powder itu tidak guna sebab warna kulit tidak sebegitu cerah - so not going to use it like 100 thousand years kot. But the BB Cream works perfectly with me!


Yang ini tak tipu guna lighting orange okey anak-anak. And pagi-pagi Ahad dah keluar dating. Muka mesti happy senyum panjang sampai telinga. =)


Plan nak pergi gunting rambut, tapi tidak boleh - kena hold sampai lepas CNY nampaknya. Tak apa, orang kampung I mesti rasa rambut I hodoh macam nenek kebayan kejap lagi. Atau mungkin penyapu buruk. Oi babeh oi, I balik kampung minggu ni ohh yeah! Tolonglah tak banjir, tolonglah tak banjir.


Lastly, bunga of the week. Penyeri hari minggu. Penyebab korang boleh tengok I cam-whore segala. Cehceh. Kalau tak jangan harap senang-senang I nak keluar ambil gambar segala.


BFF peneman shopping. Last-last I cuma beli sepasang kasut, dia yang gila sakan shopping beli kasut, baju, dompet baru. Pffffft! I terpaksa beli wedges baru sebab tersalah bawa kasut. Heh heh. alasan yang sungguh bernas kan? Bikin panas telinga aje.


Minggu ni, minggu depan, berminggu-minggu depan - Diana Naubi nak berjimat, kena berjimat. Kena ikat kaki tak boleh pegi JunkSale, tak boleh pegi Carboot Sale, tak boleh jejak Topshop Dorothy Perkins sebab godaan melanda. And hoi, kau jangan beli barang online lagi mak cik!



Aim seterusnya untuk wishlists 2011, high waisted jeans. Dah jumpa but still considering lagi, itu pasal kena avoid Topshop. 





p.s: Ok, sure boring baca pasal life I kan?

29 January 2011

Aishiteru






This song is keep playing in my playlist as I am waiting for that special someone to reach JB!



This special someone. ♥



p.s: Enjoy weekend people, enjoy dating!

27 January 2011

Special Message

I received this from a special someone just now.
=)

video

Tak boleh belah bila "..dan kulit mengelupas" I can't stop laughing! I mean, seriously tak pernah fikir it would be this funny bila someone special yang cakap guna this annoying application. I selalu bergaduh dengan binatang ini sebab this Carl is so cute! 

I'm just an ordinary girl

Call a girl beautiful a million times she'll never believe you. Call her ugly once she'll remember it for the rest of her life.

Please, get well soon skin - I just can't stand to explain why I had such a sensitive skin at the very moment. And trust me, my confident level in me now is null.


And this morning, I'm listening to Fuckin' Perfect by Pink - it gives me new spirit!








Made a wrong turn, once or twice
Dug my way out, blood and fire
Bad decisions, that's alright
Welcome to my silly life
Mistreated, misplaced, misunderstood
Miss 'No way, it's all good', it didn't slow me down
Mistaken, always second guessing, underestimated
Look, I'm still around





p.s: Mikah will be here for the weekend! Oh my, oh my I am so excited!

p.p.s: I am ordinary, not a supermodel, not a rich-spoiled-brat, not a genius kids, I don't own cool stuffs - but Alhamdulillah, I am healthy and I have a complete simple life.

25 January 2011

Formspring

Do you have any Formspring account?


Yes, I do have one and I rarely got any question from anyone. But few days ago I received notification emails from formspring, it annoys me - I hate notification emails. When I check my Formspring account, I received loads of stupid question. It annoys me even more. I am so sorry if you're reading this, but what is your point of spamming other people Formspring - asking unnecessary things.


So yeah, I disabled my account already and not thinking of having any Formspring anymore. Btw, if you have any question, just ask me through Facebook account or DM me at Twitter! ♥

Or, if you planning to ask me anonymously, just hit my email or maybe hantar surat layang. ;-p




People can say whatever they want about me, but at the end of the day I am still going to be me, and I am still going to be living my god damn life - Megan Fox





p.s: I'm not longer easy to get affected by you, so please butt off. Go find new pet to play with - a tamagochi maybe?

p.p.s: Iphone/Itouch user, suggest me cool application please?

24 January 2011

#24 Jan 2011

A life updates.


Firstly, I've already recieved my ipod touch! With my name engraved at the back of the ipod. Alhamdulillah one of my wishlists dah settle. Next I am looking forward on saving more money for my Korea trip at the end of the year. Already book the ticket. *happy face*



Secondly, at last Mikah are hired. But he might be placed at Labuan. Yes, Labuan Sabah people. I am happy for him, as its been few months and at last he get the related to his field job. But, I just don't know either we're strong enough to be that far. Ok fikir lain hari.



Thirdly, this is the first time I know how it feels broke twice in a month. Haha. Mula-mula spent untuk Itouch then dah rasa macam stable boleh pula pergi facial. Thank god masih ada rezeki berbaki. Cukup nak jailbreak itouch and pasang skin protector. I love my job sebab it is the only way to earn money. 

I my job no matter what. 


Fourth, during this CNY eve as usual, I am going back to Pahang. Yippie yayooo! I just don't know, I am excited about it. Maybe it is the only time that we have to gather together in the car for hours and talk. I still remember abah sings 'imma' be' as 'I'm a bee'. And mom getting used of Bad Romance song. We really had fun in the car!
And, I do love the tangerines too! Received few boxes of tangerines at my office. I am eating one now!



Akay enough, need to do things and eat tangarines. Going to update some more when I've got the time. Haha. Lets sing, The Time Dirty Bit!





Bye!

23 January 2011

The power of eyeliner contest

As tagged by Cik Ili Marini tersayang. HIHI. Second contest yang I join. Sungguh I segan nak join contest. 

Click banner untuk details


So contest ini dibuat oleh Cik Tasya dan kenapa Cik Tasya perlu memberi saya peluang untuk menang adalah kerana, saya nak menang dan teringin nak tahu eyeliner apa yang Cik Tasya guna sebab sumpah my God, even I guna both gel and liquid eyeliner I still tak satisfied dengan result eyeliner sendiri. Mungkin tak patut salahkan the brand or jenis eyeliner, tapi tangan sendiri yang Parkinson!


And this is me berserta eyeliner;

(Mind the quality of the photo, I don't have any digicam with me right now)


And I supposed it is not the best shot. Best of luck self! ♥


Perlu tag 3 orang yang lain, so the lucky 3 are;




Best of luck babes! ♥ 
x.o.x.o



p.s: Mungkin Tasya perlu membuat satu video tutorial pakai eyeliner. :-)

22 January 2011

Face nightmare.

So, did you ever pergi facial?


Kalau facial orang akan cakap bestnya pamper sendiri, but untuk I, facial is no different dengan nightmare. But last Thursday, I pergi facial dengan emak. Konon-konon mother-daughter day. And as usual, I am having a face problem right now. Kulit muka dah start mengelupas. (T.T)


And as you know, I kerja hadap panas, so semakin hari semakin tanned dan semkain gelap. I don't really mind about that sebab dah expect akan jadi gini - but trust me, I never knew that my confidence level akan drop bila dah pakai darker skin. But still kena berhidup dengan diri sekarang. Mungkin emak pun risau so dia ajak pergi facial.



Sampai sana I choose peeling punya pakej. Sebab dah gelap gini mesti banyak kulit mati. So mula-mula memanglah heaven bila orang urut sekeliling muka, rasa sejuk je bila kena cuci, urut pakai collagen segala. Tapi bila dah start wap muka, kaki I dah sejuk gila. Sejuk gila. Sebab tau nightmare bakal keluar. And lepas aja wap muka, segala black heads, white heads dan pimples dipaksa keluar. DIPAKSA. And I can't deny that air mata dah menitis tahan sakit. 

A tips untuk tahan sakit ini adalah, jangan letak reseptor sakit semua dekat muka. I mean, jangan tumpukan rasa sakit dekat tempat orang itu tekan. Bayangkan sakit dekat kaki, so bila ada 2 rasa sakit tak adalah rasa that bad kan. Macam amplify sakit dekat muka pergi turun ke kaki.


Lepas itu lepas dera muka gitu mask and dah habis. You see, kalau korang rasa nak membazir duit dan masa, silalah pergi facial dan spa. Confirm dipaksa beli produk segala. After segala session yang makan masa 2 jam lebih, i tengok muka I dekat cermin. OMFF - ohmyfuckingfish! ada gelembung-gelembung jerawat dekat pipi dan dahi dan sekitar mulut. Dan dan, muka saya merah. Dan dan dan I don't feel good about this. Cuma can't deny that my nose jadi sangat mulut without any whiteheads. Hihi. Up till now.


So I dipaksa beli the product. Which it takes extra 15 minutes time I bersiap. And I dilarang memakai any make up product. Pfffft, padahal baru beli BB Cream. Haih. Jangan complain, kena bertabah pakai sampai habis. Huhu. "It cost me moneyyy!" - Mr Crab


If you like to try Melayu punya facial treatment siap ada banyak perempuan cantik dalam itu, silalah melawat their webpage, Mai Beaute. The song yang korang dengar dekat page diorang, lagu itulah yang akan dihidang telinga time facial semua. Semak siot! Macam nak suruh diorang bukak CD lain, radio lagi better. Hihi


And time mencarut memarah dalam hati pasal music, I am thinking of buka spa untuk gadis-gadis muda remaja yang berhati hu-ha-hu-hi-hu-la! Konsep modern macam dalam kelab, gadis spa semua hot gorgeous pakai baju yang wow solid macam Kim Kardashian. Lagu of course latest yang boleh buat telinga menari time muka kena urut. Sure meletopsss mak, tapi price kena cocok biar semua budak-budak universiti tak rasa terbeban. - OK BERANGAN!


Habis cerita pasal facial. Again, kalau kamu-kamu gadis Johor boleh pergi ke Mai Beaute untuk facial. 

20 January 2011

Quick update

Please, give me the time the strength the moods to update my blog tonight. Currently am bored waiting for this freaky facial thingy to end. Okay, after few months I ignored my skin yang getting dull, today I got the time to show some love to self. Going to blog about it later. Or maybe exaggerating the pain to all. Kehkeh.


And, did you ever felt broke twice a month? I am now. People, I am broke now. (T.T)


But I am broke with pride this time. Have bought ipod touch for self and pampering myself. So jyeah. I am a happy broke person at the moment. Hihi.


Anyways, still waiting for the bank to approve my loan. Please pray for me. Nak kawin next month sampai buat loan you know. Haha. KIDDING!



Bye later!
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

14 January 2011

Jealous

This is not my post I am taking this from HERE



Jealousy is a reactionary emotion so by its very nature it has a reason. Jealousy is a very natural and normal emotional response to a perceived threat. Getting jealous is not necessarily bad. Problems arise when your jealousy gets unmanageable and your behaviours get out of control.

Jealousy is a form of anger brought on by a fear of loss. Controlling jealousy is very much like controlling anger. When you feel yourself growing jealous the first thing you must do is calm down. Take some deep breaths, try to relax and then take an honest look at the situation.

:- advice, the world wide web.



believe me.i am jealous and i'm controlling it. 



And yeah, I am reading this at the right moment. The moment that I/you should realized that it is not worth it to over acted by the jealousy thingy. Controlling it is so easy, just don't think about it. I mean, if you knew you will get jealous so go find something else to distract yourself. As for me I usually put myself in front of my PC and play Plants vs Zombies, and my guy can play Dota for hours without me complaining.



You should know that you cannot own a person all by yourself



Thank you and bye!




p.s: Yes, I do blog during my office hour, you can cut my internet connection if you want too. I just can't help it. 
p.p.s: Seriously, I NEED ENTERTAINMENT! FML
p.p.p.s: @hakimkamal kita chill kan? HIHI. Promoting your twitter account. ;p

11 January 2011

Paperdoll alaf baru.

Selamat siang dan selamat bercuti warga Johor! Atau mungkin patut panggil korang Johorlovers?


Tapi kita dekat office. Tunggu satu benda nak buat then goodbye I nak balik berkabung hari hol-lah katakan. Tadi macam terperasan riben putih banyak-banyak dekat meja receptionist, nanti nak kidnap satu buat ikat rambut esok.


So hari ini kita nak share satu hobi kita dengan awak semua. Pffft, since when I suka mention diri sendiri kita? Ni mesti kes tuari I kemaruk sangat cakap kita-kita. So people, I suka pakai baju cantik-cantik, perempuan surely suka baju yang mantap tapi duit adalah penghalang. Ceh ceh. Jadi to those yang suka or teringin nak merasa ada baju hot, marilah bermain dengan saya!


Sila melawat; LOOKLET


Boleh log in dengan menggunakan Facebook korang so tak payah bazir-bazir nak sign up segala. If korang dah bukak FB boleh terus logged in dekat Looklet. Senang gila. Btw, Looklet ini macam version lain of lookbook. Kalau lookbook kita pakai then ambil gambar then upload. Kat sini, kita pakaikan patung-patung dalam Looklet variation pakaian yang ada. So even dalam wardrobe kita tak ada baju pun kita boleh jadi fashionista dekat Looklet. Tapi percayalah, lepas awak addicted dekat benda ini sure korang harap ada baju macam dalam Looklet. Hihi.


Previously I dah buat benda ini, tapi sebab dah lupa pasword, I buat baru. Ehem, guna yang FB punya la senang. So baru beberapa Look je yang I dah buat. Ehem. Suka betul.



So korang boleh pilih baju, background, cara edit gambar macam mana, model. Sangat banyak! Macam main paperdoll kecik-kecik. So girls, marilah bermain ini binatang! Sure korang akan bahagia dengan benda ini sebab impian nak try mix and match baju dapat direalisasikan. 


And jangan lupa ehem follow I, nanti I follow u balik kita boleh jadi friends dalam Looklet. 


09 January 2011

Tak gebu yang boros.

Selamat sore rakan-rakan!


So hari ini kita busy dengan family, even hari Ahad biasanya kita bertidur-tidur tapi minggu ini kita bergerak-gerak pergi sana pergi sini. Tapi kali ini bergerak sana-sini pun risau duit terhabis, nanti spoil la azam tahun baru kita nak saving tak nak boros. Jadi tadi saya keluar sekejap pergi Jusco Bukit Indah yang tak tahu kenapa tiap kali hujung minggu mesti penuh parking lot dia padahal tak adalah sampai ada movie kan.


Apa yang kita nak cerita pasal abah. Abah kita penjimat, dia selalu je pesan baik simpan duit untuk masa hadapan. Tak payah beli benda yang unnecessary sebab nanti lepas 10 hari beli mesti rasa macam menyesal. Atau mungkin kalau kita kata nak beli something mesti dia akan cakap, "Fikir dulu 10 hari kalau masih rasa macam nak lepas consider semua baru beli" Jadi pernah dulu kita guna tips dia kasi, awak tahu, lepas sepuluh hari even dah termimpi 2 kali, terberangan juta kali pasal heels itu, hari ke-10 kasut itu dah tak ada stock. Awak tahu kita kempunan nak kasut hot gitu. Tapi bila fikir positif jimat juga duit dari layan nafsu dekat kasut tinggi yang jarang kita pakai sebab dah jarang keluar.


Tapikan, tadi kita keluar, nafsu membeli kita tak tertahan, akhirnya sebab dia, kita tumpas terspent seratus lebih dekat barang muka. Which orang tak mampu macam kita dah rasa macam my god baik kita simpan untuk simpanan masa hadapan. Atau mungkin baik pergi bayar PTPTN. (_ _") 


Sebab dia awak;

Encik Lee Min Ho adalah duta Etude House.


Pandai dia guna teknik menggunakan lelaki untuk barang perempuan, jadi gadis yang jatuh cinta dekat LMH macam kita ini mestilah rasa bertanggungjawab nak ada barang yang 'kekasih' kita promotekan. Jatuh cinta kalau masuk dalam kedai Etude House sebab ada poster LMH ni. Suka awak tahu tak. 



Jadikan awak tadi kita beli BB cream sebab BB cream yang kita guna dulu dah habis. Ehem. Lepas consider semua-semua-semua kita pilih.

Precious BB Cream Mineral
(Sheer Silky Skin)

Orang EH itu kata, cream ini untu orang yang muka oily. Tapi untuk yang muka kering boleh pilih yang sama jenis tapi pilih yang Sheer Glowing Skin. Sebab kita tahu kita tak mampu nak beli selalu, kalau kita keluar guna product ini kita ambil gambar and tunjuk hasil okey awak? Tak tipu, BB cream kalau pakai betul boleh buat kulit nampak flawless, pori-pori dan mini-jerawat pun tak nampak. And kita memang prefer BB Cream lebih dari foundation sebab kadang-kadang foundation buat muka kita kalau masuk gambar jadi macam kelabu. 


Lepas itu, kita beli bedak foundation, sebab yang dulu-dulu kita guna dah macam tak cocok dengan muka jadi nak cuba BF saya punya product pula. Even biasanya saya suka pilih bedak asas ada refill sebab nanti tak adalah penuh sampah dekat dunia. Tak apa demi dia, kita try juga satu bedak asas ini;


BB Magic Pact

Ya, kita tahu memang cantik casing dia pasal itu kita pilih dia. Yang ini pun kita tak rasmikan lagi. Tapi mungkin macam bedak foundation biasa. Nanti kalau kita rajin kita review dekat awak pasal benda ini ok. And sekarang kalau spend lebih dari RM50 awak akan dapat paket angpau Etude house, kalau spend lebih RM80 boleh dapat ehem Etude House limited cooler bag! ♥ 
Officially kita dah ada bekas untuk letak barang muka saya awak!



Phew, macam first time je kita nak blog pasal beauty thingy padahal memang kita noob betul pasal make up. Tapi kalau awak nak saya ajar bagaimana bazirkan eyeliner gel awak dengan buat mata hot gini, saya boleh ajar.


Ehem padahal tak hot tapi perasan hot sebab buat muka gila kerek terlebih tengok video Telephone waktu zaman itu. Kita selalunya cuma pakai BB Cream, bedak asas, lip bump, eyeliner untuk keluar. Sungguh tak artis. Nak pakai bulu mata palesu pun malas, untuk certain occasion boleh kot. Eh, kita jarang keluar dah sekarang, jarang ambil gambar. Dah tua mungkin. (-.-")


Ok bye. Jumpa lain kali! Nak main Plants vs Zombies. 




p.s: Maaf abah sebab anak awak terbazir duit bulan ini. ;p.

08 January 2011

Penangan perempuan cantik.

Pernah baca belog perempuan cantik ini?

SiCantik


Tuari blogwalking then terserempak dengan belog ini gadis. Usually most of the blogger I suke semua mostly dari KL. Tapi bila Cik Ailyl ni dari JB i jadi super excited. Dah la gila comel nak pengsan dengan rambut cendawan macam korea dulu tapi last-last dia pegi straighten tapi masih comel cendawan jugak. So okey, since baca I follow yang memang sampai everything pun nak baca. Paling suka bila dia ambil gambar sendiri sebab no matter what mesti pada I dia cantik yang amat. Macam korean! 


Kadang-kadang bila I keluar jalan-jalan, i harap gila terserempak dengan dia then nanti mesti macam nak excited happy sorang-sorang then consider nak pegi tegur ke tak. Mula-mula fan belog Ailyl aja, tapi bila lama-lama lagi rasa alaaa nak tengok dia lagi. So gamble gila tulis dekat wall dia padahal malu-malu je sebab I kan memang pemalu, mintak email you know! Dia reply je I dah melonjak-lonjat kat rumah. Dah add dia kat Facebook dan bukan fan page! Ouww mennn. Akay, am I seems like obsessed?


Ritee. I memang suka perempuan cantik.


Ritee. I memang suka dia.


Ritee. I memang nak jumpa dia depan-depan.





Akay bye! I malu sebab suka sangat dengan si cantik. Tehee.




p.s: Esok update pasal abah yang sangat amat emm saya sayangi. Tak tahu kenapa saya rasa macam nak cari calon suami macam abah. =)

04 January 2011

So much of 2011 plans

Sokay, it is the 4th day of new year and here is my wishlists! Nothing much, but insya-Allah I'll fullfil each and every of it by the end of 2011. Semoga dipanjangkan umurku bagi memenuhi permintaan hati - Amin.

  1. Korea trip with Matun. I am so excited about it. Like, so excited! Need to save up loads of money for this. My very first trip by myself tiada family you know. ♥
  2. Ipod touch. Its been few months already and I still think that I really need this gadget. As I am a BB user so macam lack of games application and I am so into music and games ect ect. So yeah, I NEED THIS PLEASE.
  3. Magic card a.k.a credit card. How to apply?
  4. Pimp my BB. I am so bored with black-boring-casual BLACKberry. Seriously I need to do something with it. BB user visit this page, awesome! ♥
  5. New wardrobe. When is the last time I do the clothes shopping?
  6. Curled long hair. The Nicole Schezinger, Kim Kardasian, Paula Deanda type of hair please?
  7. Gain more weight! Hello 50++kgs, I need you really bad so that I can get the ideal BMI
  8. High waisted jeans. Preferably dark jeans colour any type of brand. Let me know if you know where to find this type of jeans.

So jyeah, semoga dimurahkan rezeki so that semua wishlists dapat ditunaikan. And ouh, I want to own a DSLR too, preferably eos - but sedar diri i will cost me a lot so not for this year. Not yet. 



And, I don't have any resolution. Even last year punya resolution pun I dah lupa, so what is the point of having it now? Cuma there are few things that I really need to upgrade myself. 

Firstly, kena be more mature. Not that 40yo mature straight forward person. But act more cool and less gelabah please Diana. It is annoying when my boss always make fun of me (my attitude) So hey, please, learn to be more cool please Diana Naubi?

Secondly, I always care about what people might say about me. Can I please this year being ignorance and just do whatever I wanna do without even considering others? Being me as I wanted too. The one yang suka-suki beraksi kentang. Pffft. Atas nak matang bawah nak kentang. Seeee?!

Thirdly, as you can see I SWING! So marilah menjadi solid so tak macam lalang kejap itu kejap ini.




Best of luck myself!



01 January 2011

Hello 2011



This is how I celebrated my new year;


- Just watched Kaho Na Pyar Hai with siblings.
- Few minutes talk with boyfriend, discussing about yeah we're 24 and when are we planning to get marry. Blergh. He asked me to stay awake till he is done with his family thing so that can talk moreee.
- Going to watch 90210 while waiting for boyfriend.
- I peeking on the fireworks outside my house. I wish I am somewhere else. Watching firework with loved one and we're holding hands. HAHA!
- Tweeting about loads of things. Wishing people I know Happy New Year.

It seems like I am celebrating my new year with my virtual world. Thanks Bubole and laptop and wifi and all my virtual world (twitter, tumblr, facebook, blogger). I am having fun with this celebration. Yay!


2011 - it will brings a lot of joy and more new friends and new experiences and probably i will enjoy every second of it without any regret. Insya-Allah.



So basically, I want to gain more friends. I want to have a life for my 2011, ever since i work at my new place, i've done nothing fun - my life is ruined by a routine and i hate doing the same thing everyday! Rock it for me please 2011, i don't want to be miss boringggg. Need to save up - pheww!



Damn I am 24 and seriously i need to learn to act like one. Shitto. After this if people around me ask me, "how old are you miss" probably i am so stressssssed to answer it. It is a big number and hoi i don't feel old yet. It seems like i am still 18. Jiwa muda you know. So, I NEED TO ACT LIKE A 24 YEARS OLD WOMAN STARTING FROM TOMORROW. Need to learn how to cook oww yeah and do chores? It is a must kalau tak ugut sendiri tak boleh kahwin. 










p.s: I want to buy Etude House cosmetic thingy. Ohh Lee Min Ho. But Face House ada Kim Hyun Joong. How?