27 January 2011

Special Message

I received this from a special someone just now.
=)

video

Tak boleh belah bila "..dan kulit mengelupas" I can't stop laughing! I mean, seriously tak pernah fikir it would be this funny bila someone special yang cakap guna this annoying application. I selalu bergaduh dengan binatang ini sebab this Carl is so cute! 

4 comments:

ili said...

comel gile!

bella dela rosa said...

hahahha kenapa kena kulit mengelupas

Diana Naubi said...

hahaha. comel kan binatang ni ili!! :D


bella, i punya muka burn, so dia dah start mengelupas. i ckp byk sgt pasal kulit i kat dia sampai dia tambah sekali kulit mengelupas.

echasuzrin said...

diana! cutenye bende ni! teruje2* hehehe