08 January 2011

Penangan perempuan cantik.

Pernah baca belog perempuan cantik ini?

SiCantik


Tuari blogwalking then terserempak dengan belog ini gadis. Usually most of the blogger I suke semua mostly dari KL. Tapi bila Cik Ailyl ni dari JB i jadi super excited. Dah la gila comel nak pengsan dengan rambut cendawan macam korea dulu tapi last-last dia pegi straighten tapi masih comel cendawan jugak. So okey, since baca I follow yang memang sampai everything pun nak baca. Paling suka bila dia ambil gambar sendiri sebab no matter what mesti pada I dia cantik yang amat. Macam korean! 


Kadang-kadang bila I keluar jalan-jalan, i harap gila terserempak dengan dia then nanti mesti macam nak excited happy sorang-sorang then consider nak pegi tegur ke tak. Mula-mula fan belog Ailyl aja, tapi bila lama-lama lagi rasa alaaa nak tengok dia lagi. So gamble gila tulis dekat wall dia padahal malu-malu je sebab I kan memang pemalu, mintak email you know! Dia reply je I dah melonjak-lonjat kat rumah. Dah add dia kat Facebook dan bukan fan page! Ouww mennn. Akay, am I seems like obsessed?


Ritee. I memang suka perempuan cantik.


Ritee. I memang suka dia.


Ritee. I memang nak jumpa dia depan-depan.





Akay bye! I malu sebab suka sangat dengan si cantik. Tehee.




p.s: Esok update pasal abah yang sangat amat emm saya sayangi. Tak tahu kenapa saya rasa macam nak cari calon suami macam abah. =)

9 comments:

Encik Tikus said...

diana naubi cantik jugak wooo, teringin nak jumpa dia keh keh =p

adachadisini said...

setuju. dia sumpah comel gile!
cam xprcya 24 umurnya.

Nurain Hasan said...

baru terserempak dgn aily kt jusco tebrau smlm
;p

Liyana Lunia. said...

u nak jumpa i tak? i tak cantik tau

*nangis*

Diana Naubi said...

Encik Tikus,
saya biasa-biasa aja deh.

adachadisini,
tu la kan. perangai pun macam gadis-gadis kecil.

Nurain Hasan,
demnn, jeles gila okeyy!! tegur dia tak?

Liyana Lunia,
u lagi la i nak jumpa sifu feymes yang peramah saya sayang kat awak bekas madu! :D

dyah pinky! said...

wah. u pun org JB gk ke.
haha. xsgke kita sama. i pun bila keluar jln2, harap2 terserempak dgn Ailyl. haha. lagi2 bila i pergi Jusco Tmn U.

:)

ili said...

yana i nak follow die jugak bole?Ahaks gedik je kan nak mintak izin tp serious best la blog die..adoi cpt betul terpengaruh dengan yana.i pun mcm u suka perempuan cantik mcm i suka tgk u lah jugak!hahaha.

p/s:pliss jgn geli!

Melati said...

Hi Diana, i first time sampai blog u, BW jumpa u =))

Ailyl. Suka baca blog dia!
i PM dekat facebook, tulis, nak kawan. nak kawan. nak kawan. Lepas tu Ailyl accepttt, yeayyyhuuu!
lepas tu kan lepas tu kan (heehe motif nak cerita semua?) heheee tak malulah i, dia tulis kat wall i, cakap profile pic kita mcm nak sama, heheee

u pun sweet jugak Diana =)) take care =))

teddyuna said...

haah ;) i pun big fan dia.. hari2 perkara wajib tgok dia punya post