28 September 2008

This is me.

At last dah upload dah new song untuk this blog. My favourite song untuk sekarang lepas tengok cerita Camp Rock. No more hiding bout myself babeh. Hehe. I love you Joe Jonas. Walaupun dress up kamu macam gay++gegirl sikit. But still hot. Muah-muah. My sis cakap tiga beradik tu macam orang tua, adik oii cuci mata la tengok ic diorang. ;p

Busy tengok bola sepatutnya ni. But dah jumpa lap top, kita berblogging kejap. Need to sleep early today. Kena teman my sis shopping esok. Err.. Bonda still tak kasi dia drive seorang, so kakak ni kena jadi driver. Hopefully tak panas la esokkan. Malas nak keluar jika panas melampau. Pembaziran tenaga diwaktu puasa. Baik tidur. Plan buat kuih raya postponed esok kot. Haha.


This is real,
this is me
I'm exactly where I'm supposed to be, now
Gonna let the light, shine on me
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me

Ya, dah jumpa siapa saya. Miss SUPERGIRL! Haha. Saya memang lagi kuat dari kamu kan? Janji saya, saya takkan menangis sebab korang. TAK AKAN! Big girls don't cry la dude. Kehidupan sekarang, soronok gila. It is not easy to be this way tau. Kena ada bertahun-tahun punya pengalaman. Saya pro dalam bab deleting feeling, mahu berguru? Meh saya operate hati korang jadi hard disk, senang nak delete unappropriate things. Tak boleh cakap banyak pasal benda ni, nanti ada orang kata saya emo. Pstt.. tolong, saya dah tak emo ok incik. Haha.

Lagu ni macam spirit sikit la untuk saya bergembira. Selain ada bunch of friends yang macam pelangi. Warnakan kehidupan saya. Mahu saya list nama korang? Korang tahu la siapa kamu. Meh saya kasi peluk erat takmo lepas dengan gugusan ciuman pipi bukti sayang ( Hanya untuk yang muhrim je tau ). Owh, saya betul-betul cinta cuti ini! Walaupun rindu pada korang-korang!

Eh, Malaysia tak nak buat summer camp ke? Sanggup spending untuk benda gitu. But, make sure bukan khemah la. Saya nak accomondation dia sama dengan oversea. Sama tau. Haha. Demand lebih. Saya rindu nak bercamping! Rindu pulak zaman berganas-ganasan itu. Walaupun saya kurang kawan dan dipanggil plastic. Like saya kisah pulakkan. You're not paying it for me and i'm not asking u to do my laundry there. I do it myself tau semua. Kecuali bila nak cabut pacat la kan. Err.. geli hell kat pacat!


Ok dah. Mahu menonton bola. Melihat kekasih hati. Nombor 14, selagi saya tak kahwin, cinta saya untuk awak je tau. Wahh.. geli gila! Uwekkkk...

p.s : Ni muka mintak tampar. Act, tengah tunggu gfs i siap nak g bazar at this moment. :-)

1 comments:

EiNS said...

cuba dgr malay version - siapa aku...suki nyanyi

http://www.youtube.com/watch?v=4vIcaNU2EEs&fmt=18