28 June 2011

City Hunter

Today is day 2 I am wasting my time watching Korean drama online. Which I need to wait quite some time with the buffer thingy - it annoys me. So currently I am watching my dear Lee Min Ho on his new drama - City Hunter. Auwww. He is so so so so so hot. (if i could type 10 million 'so' - that is how hot he is in my eyes)


Gila tak sabar nak tengok juga before semua episod dah keluar siap-siap CD. Perasan Korean gila nak tengok cerita on going kat Korea. Hihi. I would do anything for Lee Min Ho remember? I even dream of him semalam - most probably sebab I fikir apa yang jadi kat next episode. Sungguh kurang senonoh, but at least ada can I tengok dia extra time. And that is why I sangat appreciate if termimpi orang yang I suka and akan stress bila bangun pagi tiap kali termimpi unpleasant thing. Sebab mimpi I dapat vibes happy hari ni.




Tapi, cerita City Hunter ni pasal revenge anak askar yang ayah dia mati dibunuh kerajaan Korea diorang sendiri. So bayangkan sweet adorable Lee Min Ho berlakon action drama - pergh cair wa cakap sama lu. Macho nak mati! But still - mestilah hero tak kejam sangat, dia soft-hearted which tak bunuh untuk balas dendam tapi buat hidup orang-orang yang terlibat dalam pembunuhan ayah dia merana. And cerita Korea mestilah ada cinta dan mestilah nak buat perempuan auwwwiiing non-stop. So yes, expect the sweet romance tapi hati kental punya lelaki scenes. But still, I keep falling in love with this guy. 


I jarang tengok cerita Korea, I mean, I don't watch every drama - I just watch what I want to watch. Probably sebab Lee Min Ho or ada suggestion yang menarik baru I tengok. But currently memang I tengok tempat-tempat yang seronok dilawati kat Korea. Seriously I want to go there Insya-Allah.


Lastly, what is my motif of blogging tonight? Bragging about I'm watching City Hunter. *lempang diri sendiri*

adorable creature ♥

4 comments:

jaja shaliza said...

OMG...OMG...currently addicted to City Hunter too..yeah BIG TIME!!

eeqa~ said...

Oh Oh Oh! Dia handsome! Gila gila! huuuuuuu

Anonymous said...

owh yes... memang hensem, cute... tapi yg x bleh tahan tue.. cuba tgk dia pakai suar panjang... takat buku lali jer.. huhuhu stylo gak tue walau terasa pelik... then cara dia jalan... ala-ala 'jln kucing'.. 'catwalk' kuikuikui... but still da best...

Cik Zety said...

im in love with him too ! ^^