24 May 2011

Curly Hair - Happy Tummy

Assalammualaikum.


So macam I promised nak post a photo of me time perasan rambut curly hot. Believe me, rambut saya straight dan sangat bosan ever since saya kacik lagi. Bila sampai dah kerja baru saya ada duit lebih beli hair curler dan taraaa kalau saya rajin sure rambut jadi gulung-gulung. Thehehe.



And as I said, only light curls which after few hours sumpah dah macam nenek kebayan je rambut ni. I tak guna any hair product - sebab tanak obvious nampak fake and keras. Nuff said about me.


Semalam, I install new application to my Ipod Touch, Princess Camera. Sumpah kalau sebelum ini I sangat into Purikura thingy, sekarang I boleh buat sendiri guna Ipod sahaja. Thehe. So korang cuba bayang mesin sebesar alam tu lepas amik gambar tinggal nak edit, the edit thingy tu ada dengan korang.


So ini adalah first attempt saya guna application tu.


Mind the tulisan buruk dan over blush my face. Bhahahaha. Malas nak pergi undo bebanyak. Comel kan the application? Tak adalah gambar macam boring kosong segala. Cuma maybe need the right mood kot nak buat, jari wa besar bhaii nak tarik-tarik benda pun tak kena tempat. HUHU


And Ahad lepas I pergi kenduri pun dengan rambut pusing-pusing. But this time fake sampai mak cik I tanya pakai rambut extension ke. Oh very much no cause seriously rambut I memang panjang dah sekarang. HIHI.


But, I am thinking to chop my hair after had my Aunt Flow visiting me. Maybe a trim would do. Oh people, I've gained my weight. I'm 46kgs now. Bhahaha. Keep bragging about it like I have a Jesicca Alba body curve, effing no way - I just have a happy tummy now.


Oh may, seeing so much of me don't you? Later darlings!





p.s: It's 25th tomorrow - workloadsssssss!

1 comments:

uhooi said...

Very nice this blog!
visit our blog at http://uhooi.blogspot.com/