03 September 2011

Annoying orange game

Few weeks ago I keluar lepak with a friend and dia bawa iPad, as I ni freak gila hadap game dia suggest a game. I baru download semalam and I dah addicted!


For those yang rajin tengok annoying orange mesti kena try. I tak sanggup nak tengok sebab I rasa gila menyampah dengan Oren tu. Bila main game ni pun still ada perasaan nak masukkan dia dalam blender tu buat jus Oren.




As you can see, each buah ada point dia sendiri. Paling value adalah strawberry. Which tunggu level 5 baru buah tu keluar.













Ni starting game dia, mula-mula satu blender as level makin tinggi, blender makin banyak siap gerak-gerak kasi lagi annoying.




Nanti ada kena shake, almari terbuka kena masuk buah dalam tu untuk dapat extra time.


Well, so far yang I boleh main sampai level 5 je. Tu pun mulut I memang suruh blender tu duduk diam. Hehe. Kena bergigih main lagi ni. Till then love!






- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

tumitKAKIkuLUKA said...

nak try download lah! ;)

Diana Naubi said...

tryy. tapi sure stress bila main nanti. mcm i sampai dah berdendam dengan orange tu. hehe