05 December 2009

Ouh, enstek

1. Thanks to hakim who celebrated my birthday for the whole day. Gaha. But why, each time we’re out for a date, time tu sure both of us sumpah gila sleepy? But that day you’re worst, macam jalan dengan mumia. Gaga.

2. Thanks to Yah sebab sanggup sharing the bed with me. Sure Yah aneh gila I balik lambat and bangun pun sumpah lambat. Damn, blame hakim sebab always makes me awake till 4.30am.

3. Laptop faiz juga. Thanks-thanks-thanks. Certain time I use his laptop without permission. Nyehnyeh. Once dia balik I dah kedek-kedek lari cari Hakim. Oh, tak lupa juga sebab each time date dengan Hakim, Kelisa Faiz will be our ride. Thanksss! (macam la faiz baca. HAHA)

4. Uncle & aunty yang I rarely talk too sebab sumpah segan. Dan semakin segan because I got a lots of things from them. Thank you, thank you, for the sleep over, local fruits - fav kot, purse, bag & the shoe.

5. Ayie. Haha. Kena thanks juga sebab each time I tried to make a conversation at least dia reply. Siap kena paksa add kat fesbuk lagi. Nyeh-nyeh, jaga bear pink tu jgn letak bwh je. Kesian. (-.-“)

6. Hakim, remember the eyemo moment? Nyehnyeh. Enough laughing okey. If I heard about that in the future, memang I cekik you weiii!

7. Ouh, I tak sempat nak jumpa Najah. Sebal. Maybe next time. Make sure the plan is on. Yeyeah.

8. Ouh, you guys ingat the Arsengal-Chelaut game? Mzyhh, next time bawa Emran skali okey! Ouh, baru ingat tak sempat dengar suara boboy before balik. :|

9. & why each time I sleepover at you place you mesti demam eh Hakim? (muka tak puas hati)

10. Oh, baru baca blog Mzyh, upload the new hair okey nanti. Tak sempat tengok tadi. :(

11. I started to miss you guysss. Till next time. (if there is next time)

2 comments:

Zarpeno said...

hepi belated bezdey

welkam to 22th club

Diana Naubi said...

thanks zarep. hiks, join the club lambat gila.
;D