02 December 2009

31.11.09

Ciss, lama gila tak update sampai rindu kat blog sendiri. Even sekarang pun guna laptop curi-curi untuk update. Oh, kena type cepat so that boleh tidur and tak buat malu bangun super lambat kat rumah orang. ;-p

So here we go!

Semalam my birthday. Cehceh, and as orang yang kenal I rapat tahu la kot yang I ni pergi merantau untuk celebrate birthday 'kita'. And it was fun. Karaoke-ing macam orang gila kat Redbox after midnight, makan kek, menjerit sumpah lagu yang tak match langsung dengan suara. Gembira-gembira. Sepanjang hari jalan-jalan dekat 1Utama (pergh skema badul kot ). Last-lasy beli seketul seluar untuk pergi kelas. I tak jumpa benda lain yang dapat buat I gembira. Oh, and tadi tengok Ninja Raizo punya cerita. Haha. Nyaris tertidur dalam movie kot.

Apesal bosan sangat blog diari ni? ;-p

Dah lambat satu hari but I still nak rasa bersyukur sebab diberi peluang untuk hidup kat dunia ni. I learnt a lot. I met loads of people. Thanks for those yang wish I. *peluk-peluk* And thanks sebab masih ada orang pandai spoil the mood, wtf. Menyesal pegi check facebook time tengah gembira. And thanks juga kat Hakim sebab pandai buat I girangggg balik. Arghh. Cukup gedik.

Wish untuk tahun ni; (something in my mind time blow the candles)
I just want to be happy. Kena explain ke?

Mujur, terima kasih sebab tiada operasi khianat mengkhianati. Hee. Tu yang untung birthday time cuti sekolah, tade bedak, tade tepung, tade telur. Eh kejap, ingat time matrix dulu main baling-baling tepung dengan Eim sampai lari sana sini macam orang gila. Hahaha. Rindu beb! Last-last kena basuh toilet sama-sama. (-.-")

Tahun lepas time kat rumah, adik-adik tercinta jilat pipi kanan kiri tepat pukul 12. Kali ni mesti diorang rindu kak gojes-gajus dia. Kiriman message je dapat tepat pukul 12. Sayang korang adik! And tepat pukul 12 juga dengar suara gedik Hakim nyanyi lagu birthday version english-cina. Konon nak kalahkan I la yang hebat merapu. ;-p


Eh kejap, kenapa takde 31 November en?

And btw, Happy Birthday Batax. Hihi. I tak ley lupa kot birthday you sebab kita berjiran date. And curfew family kita memang membunuh. Heh. Enjoy your day!



Ah, kosong. Good night.

5 comments:

Ari said...

Happy belated birthday, girl!
Semoga hidup diberkati Allah dan dimurahkan rezeki selalu. :)

Diana Naubi said...

thanks ariana!
:D

lurveshana said...

hehe sambut bezday kat mne yana???

lurveshana said...

hehe sambut bezday kat mne yana???

Diana Naubi said...

kt nilai dgn hakim ana. aaaaa. tu cupcake yana kasi ana kan? minggu dpn buat kot. topping yana xnak letak byk gula.