08 October 2011

New Layout

Assalammualaikum.


At last I am done editing my layout. Eleh, padahal guna semula layout lama cuma konon-konon beri nafas baru. Heuheu. One more week to go for preparation. One more week to suffer with the QAQC thingy. Then I am off for my holiday! Hehe. Been plan for it since the beginning of 2011. Excited.


Sampai sanggup beli camera baru untuk this moment. Cepatlah masa berlalu.


Here, I would like to ask for your help. Bila tengok balik bloglist I, I am not sure either you people is still blog. Sebab I rasa I'm using ages ago punya blog link. Kena update the link. So drop me your url if you want to be listed in my lame blog. Hehe. For those bloggers yang I follow kat blogger, insya-Allah gonna update it tonight if ada masa. 


Yes, I tak suka ada chatbox sebab I hate advertisement harap maklum. Bukan tak nak menyokong industri blogshop - but I rasa penat dengan spam and all those stuffs. Blog-walking I suka, tapi I rather jadi silent reader kot. ;-)


Hokey, I'm off to kenduri with my mom. Later loves ♥

2 comments:

eeqa~ said...

eeqa1988.blogspot.com still bernyawa lagi :) hihi~ happy holiday! waiting for your great pics with your new DSLR *i maen sebut jer,,taktaw betol ke idak :P*

Rapunzel Cikilolo said...

keep blogging. sebab mas suke sangat ngan story yana tau :)

one thing untuk blogger tegar; silent reader lagi dihargai. hehe