17 August 2009

Fakta

Walaupun saya seorang pelajar UTM yang mempunyai kenderaan serta sihat tubuh badan, kiranya complete sihat sejahtera yang cukup sifatnya. Tetapi walaupun sudah hari ke-5 pesta konvo berlangsung, saya belum pernah menjejakkan kaki ke sana. Walaupun kenderaan saya juga tidak melalui kawasan itu memandangkan kesesakkan lalu lintas yang melampau serta wabak H1N1 yang semakin berleluasa. Tentunya memakai topeng hodoh itu bukan satu cara yang bernas untuk berada di khalyak ramai dengan selamat. Dan semestinya panas baran saya tidak dapat menampung keadaan lalu lintas tersebut.

Walaubagaimanapun, tahniah diucapkan kepada rakan-rakan yang graduasinya siang tadi. Walaupun tidak dapat menyertai anda-anda, saya tetap sayang korang tidak lebih-lebih lagi Alif yang telah menjadi salah satu bongkah tulang belakang saya. Tahniah sekali lagi Alif! Tidak lupa juga kepada Syafiq, Yana, Kurt, Farah dan lain-lain. Walaupun ada nama yang tidak disebut disini tapi korang grad juga, tahniah!

Mengapakah saya menjadi terlalu bahasa melayu hari ini? Harap-harap hari ini dapatlah walaupun sekali saya menjejakkan kaki ke pesta konvo dengan memakai topeng buruk yang bakal dibeli di pesta konvo nanti.

Sudahlah sudah, kena berbuat sesuatu berfaedah pula sekarang.


p/s: Cintanya telah dibagi-bagi kepada benda elektronik pula. Manakala aku semakin jatuh hati kepada broadband laju ini. Entah bila parent saya akan tabur duit kepada saya biar dapat guna broadband tanpa rasa membazir. (-.-")

0 comments: