08 July 2010

#ESP

Semalam semua tahu game besar, lagi-lagi memang team kegemaran i. So awal-awal macam dah tekad, kentalkan jiwa konon-konon nak stay up tengok game besar. Bawa laptop turun, charge phone penuh-penuh and berteguh nak kuatkan jiwa biar tak takut tengok tv sorang-sorang.


Tepat pukul 2 pagi, Mikah call.

Mikah: Mok, u tengok game tak?
Anaid: Maybe kot, dah tahan tidur dari tadi kot. *menguap
*And so called bual-bual bodoh sambil terus-terusan termenguap ngantuk
Anaid: Mok i dont think i'm going to watch tonight la. Ngantuk!
Mikah: I pun macam ngantuk tak sure tengok ke tak.
Anaid: So okeylah, i tidur dulu. Nights!


So okay, i miss the game lagi. As usuallah kot, cita-cita nak tengok but end up with tidur. (-.-") Maafkan saya boyfriends semua - i still supporting you guys! Last game Netherland vs Spain, mesti tengok dekat luar so that tak mengantuk. Hati i, jiwa i, otak i, minda i semua ada cop logo Spain. And Germany, sila menang untuk 3rd place. Korang pun kesayangan juga macam Portugal. :D



Fine yeah - I am happy for #esp. Macam nak masuk kelas belajar bahasa Spanish pula.


p.s: Lepas ini kalau Spain kalah, saya boleh terima kenyataan. Tapi tetap nak dia menang atau mungkin kalah bermaruah. :))


Till the next entry pingpong. (Don't ask me why with pingpong. Bahahahaha!)

4 comments:

Kancilbiru said...

yeah spain menang..walaupun tak minat bola tp suka spain...boley? :P

Yess, dapat lagi satu buffered earnings!!

echasuzrin said...

i die hard fan Oranje... hahaha....
jmpe d final! hehehe

Diana Naubi said...

boleh saja kancilbiru, worldcup skali 4 tahun so pilih satu team - jerit untuk team kesukaan. :D

echasuzrin, i belum neves lg, tunggu sampai a day before game mesti i nak gelabah sorang-sorang. (-.-")

mastura said...

excited nak tunggu spain jumpe nether.. tpi...
leh ke spain menang?? huhu