11 July 2010

Korea

Lepas juta-juta jam tahan diri dari tengok cerita korea, at last i terinfluenced by my friend untuk tengok cerita Boys Over Flower. Maybe sebab dulu pun i suka tengok cerita Meteor Garden so macam curiosity nak tengok BOF ni tinggi. So hello spending hours on laptop watching hot guys. HAHA


And as usual dari dalam Meteor Garden lagi mesti hati i tetap akan pilih lelaki panas baran. Ohh my rasa rindu pulak kat Jerry. (-.-") Tak apa kali ni  i tukar kekasih korea pula Gu Jun Pyo. I masih tak google siapa actor dia, but i pernah terbaca yang dia same age as me. Cehceh. And take not, i bukan suka actor dia, tapi i suka lelaki watak Gu Jun Pyo itu.


Bila tengok perempuan tu merepek tak tentu pasal nak sepak terajang marah Jun Pyo mesti mata dia kebil-kebil Alaahhh. Comel betul! Lepas itu muka dia marah memang sangat amat attractive. Kalau dia kekasih i, tiap hari kena marah pun sanggup - tapi dengan syarat dia kena buat muka marah hensem. (ok fine, ada sedikit tak logik disini)


Tapikan tapikan, kenapa watak dia mesti kenasuka perempuan tu. Dah la jenis suka yang stock - okey kau bukan suka tapi kau dah jatuh cinta. Ehem ehem, cinta tak boleh beli pakai duit, unless kau nak beli perempuan plastic materialistic. HUAHUA.


I tak beli CD, cuma tengok dekat Youtube. Nyehnyeh, jimat duit betul. Oh, kamu-kamu boleh panggil i lame sebab baru tengok, i tak kisah langsung. Sebab i tengok bila i rasa nak tengok je. Sila jangan jemput saya tengok family outing sebab saya tak sanggup nak addicted dekat ratus-ratus punya episod. Dah la dalam proses tengok We Got Married juga. Weekends minggu ini sibuk layan korean.


Cepat naik semester tolong. Nak beli Ghost Whisperer season 5. Gian nak spend hours mengadap drama macam zaman belajar dulu. Kekasih sibuk main dota - i bercinta dengan laptop. Then pergi kelas mata zombie sebab lupa nak tidur sampai Subuh kelas pukul 8. Bagus-bagus.
My god, ini macam ada petanda rindu dekat zaman belajar.


Oh, adik lelaki baru balik dari Segamat semalam tapi kena hantar balik esok pagi. Sumpah rindu dekat adik annoying gitu. Dah la dia dapat laptop besar gila nak mati siap ada graphic card so that boleh main guitar hero pakai laptop. Grrrrr. Laptop i juga yang version lama tak ada webcam tapi dapat pau parent beli webcam satu dengan ear phone dengan curi keypad protector adik dengan beli charger baru sebab charger lama putus. Nasib baik pergi PC Fair, kalau tak pergi belum tentu dapat beli hadiah baru untuk Toptop kesayangan.


Ok bye. Nak sambung bercinta dengan kekasih gelap baru.




#GER

2 comments:

nabillaiskandar said...

best kannn tht story1 at last kakak cantik tgk jugak. haha.

Diana Naubi said...

cehceh. awk tahu kakak awak dah obsess tu yg tanak tgk dulu. (-.-") mcm na dump bf cr lelaki mcm gu jun pyo!