02 July 2010

Aku Rindu

Sangat amat lama tak blog. Eceh, the last time blog pun macam emo gila. Suddenly tengah malam gini in the mood to blog. Screamyx obviously dah off same goes to the toptop, so tonight will post an entry dari email boleh? Sure ada benda annoying at the end of the blog post. (-.-")


Life kerja sangat different now. Gadis-gadis kesayangan yang sumpah ramai dah end contract sebab dah naik semester, tinggal berapa ketullah sangat yang dengan hati sepi teruskan siapkan PC. Bilik itu takkan meriah macam dulu. ;(


First time jumpa gadis-gadis, I memang terkejut sebab gila ramai yang I boleh cakap hot plus-plus cantik, and all of them semua kawan. Dah risau sendiri takut tak boleh mix in. Tapi sebab diorang friendly and kecoh and ada a week yang free macam ice breaking, things jadi sangat amat best! Cerita hantu, teka-teki, ujian pendengaran-penglihatan, gossips! Sangat meriah! Macam malam raya sampai hari pertama raya. Kecoh je semua orang.


Then the outings yang tiap kali keluar mesti balik lambat, semua pun gamble balik tadah telinga kena bebel dengan mak. HAHA. Lepas tu, kalau boleh macam nak ajak semua kasi meriah majlis lepas tu cam-whore tak ingat dunia. Main tag-tag each other lepas tu comment tak ingat dunia, bila buka facebook notification dah ratus-ratus. Sedih sebab lain kali belum tentu boleh jumpa group meriah macam korang. ;-(


Time kerja pun main walkie talkie, buka lagu banana in pajamas, discuss nak lunch mana, jemput-jemput lagi. Lepas ini memang dah tak boleh nak serbu office orang sebab team dah sikit gila. Lepas itu gadis pun cuma ada dua orang mesti orang tak pandang. Lelaki tak boleh nak gegar dunia macam kami gegar dunia kan sayangs?


Rindu gila, rindu sangat-sangat lagi-lagi troop Gen2 sebab I selalu peluk-peluk korang. Susah senang pun dengan korang. Gelak bagai dalam kereta. Kereta kakak dah sunyi gila sebab tak ada pemeriah macam korang. (T.T)



Ok I rindu semua sekarang. SEMUA. But most of you guys dah nak balik U masing-masing, so take a good care of yourself. Jangan bernakal, jangan lupa I and if balik JB - sila contact. Don't worry, party planner ini akan plan something for upcoming Ramadhan and Syawal. Kena berjumpa juga! And Genting too if dapat permission dengan emak - masih pending ye adik-adik. Haih.



*Kalau boleh trade Hakim dengan korang - I pilih korang untuk duduk dengan I dekat cict tu.

*Kalau boleh rewind tengok balik kenangan 1st week, sure I dah nangis gila.

*I never thought that I'll love you guys this much even for a month. Hoi, sayang gila tahu!







Sepi.
Kenapa orang yang datang mesti kena pergi?
Pasal itu aku tak pernah percaya kat caption, "forever and ever".
Bertabah Diana.

5 comments:

Lufflolly said...

RINDU RINDU RINDU JUGAK! ;(
takpe,iza kat utm..anytime kita bleh jumpe..nnt iza roger2 dari kelas..teehee

rauda said...

ok cik diana..awk buat saye rase nk nanges.i'll be missing u dear.sila tabahkn hati ye! ;)

美恭美恭美恭 said...

成熟,就是有能力適應生活中的模糊。.................................................................

皇銘 said...

成熟,就是有能力適應生活中的模糊。.................................................................

Fara said...

Sumpah sedih baca entry U diana :'(
I pun rindu, sumpah rindu :'((

I love you Diana!