27 July 2010

Current Life

Semalam satu hari suntuk tengok Boys Over Flower sebab Sultan datang UTM tak dapat nak roll-out pergi sergah fakulti orang. Balik terus plan tengok cerita Sorcerer's Apprentice - cerita itu so so sebab hero dia tak hot mahupun kacak. Nyehnyeh. But jalan cerita dia okey-okey. :)


First thing first, i nak tayang baju baru Bubole. Heeeheeeeheeeee. Gila excited sebab macam dah ada collection blink-blink sendiri pula. Minggu lepas time jalan-jalan dengan emak akhirnya baru jumpa baju jelita untuk adik kesayangan.  :D

*See, muka excited I lepas tukar baju Bubole. Sayang amat!


And lepas itu gambar makan gembira dengan rakan taulan setelah habis tengok movie. Yezza, i memang santun sebab pakai baju kurung serta ambil gambar. And i mula perasan yang selera makan makin kurang. Any idea untuk tambah selera makan? Haih, i seriously tak menggemari badan keding macam skeleton ini - tapi muka bulat dan tinggi macam galah. Erghhh. But still kadang-kadang selalu i beri harapan palsu yang Nasha Aziz pun mengalami masalah macam i, tapi dia fikir positive dan gembira jadi kurus. So well, i boleh shut my mouth now. *Sambil upload gambar*


*Ini clan makan malam semalam. Muka budak-budak dah tak sabar nak makan.

*Saja aje Joe tayang baju baru phone dia. Jealous okeyy! ;-p

*Our foods! Makanan sedap - harga worth it!

*Ini seorang emak yang berkelakuan keanak-anakan serta anaknya. (-.-") Bersedia untuk makan!

*Jangan tanya kenapa bear itu muka sedih. I memang tak ada idea kenapa. Tapi comel! (:

*Ini i punya! Nampak tak i tengah tengok cerita through Bubole? Haha. Am so addicted to Boys Over Flower dekat Youtube. Tak ada duit nak beli CD.


Life sangatlah so-so, ups and downs, kejap happy kejap mengamuk kejap sedih kejap ketawa non-stop. Blergh! And currently tengah demam sikit sebab lenjan Livita 2 botol sebab nak tahan badan drive balik JB time kat KL tuari. Demmit, lepas sehari suntuk shopping guna 3 inches high heels - malam kena drive. Yes, its nearly killing me and up till now memang tak larat nak gerak banyak. Fatigue!




p.s: In few weeks kalau dengar i putus cinta, sila faham - hati i memang dah dicuri oleh Gu Jun Pyo. Manakala Hakim dah bercinta semula dengan Dota. Memang kami lain haluan. Jadi i dah boleh google lelaki baru. (:





I nak dia, Gu Jun Pyo - bukan Lee Min Ho
*Drooling*
♥ ♥

13 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

Hehehe~

Gu Jun pyo adalah sangat best~

Wee~

Dan gaya dia lebih baik dari yang Japan or Jerry Yan (versi asal, Meteor Garden)

Beli DVD je dik~
4 keping baru RM 20~
kih3~
(weekend aritu marathon cerita ni utk kali ke entah berapa sebab sangat bosan)

:)

Diana Naubi said...

haha. itu la, mcm korean version mcm byk improve dr taiwan punya. jepun punye tak tengok lagi.

but memang jatuh cinta. nak beli cd tak sempat cari lagi. nanti la, kalau terfikir nak tgk banyak kali baru beli.


SUKA!!!!!!!!!!!!

Nadia said...

Yang. My sis da beli Cd BOF! Eh. U dinner kat mana tu ada coffee comel!!!!

Diana Naubi said...

nanti dah free u tgk tau! dinner dekat monster cafe - dah la tempat comel, air diorg pun buat i rambang mata. SUKA!

Nadia said...

Kat jb ke? Macam best!!

Anonymous said...

[url=http://buycialispremiumpharmacy.com/#jvzjq]cialis online[/url] - buy cialis , http://buycialispremiumpharmacy.com/#vtlbz buy cialis

Anonymous said...

[url=http://buyviagrapremiumpharmacy.com/#jhrnz]viagra online[/url] - buy viagra online , http://buyviagrapremiumpharmacy.com/#ltoks buy viagra online

Anonymous said...

[url=http://viagraboutiqueone.com/#dikco]generic viagra[/url] - buy generic viagra , http://viagraboutiqueone.com/#gawoy viagra online without prescription

Anonymous said...

Hi, effexor online - effexor online no prescription http://www.gooddigitalcameras.net/, [url=http://www.gooddigitalcameras.net/]generic effexor [/url]

Anonymous said...

4, [url=http://www.lunestasleepaid.net/]lunesta price [/url] - lunesta sale - lunesta without prescription http://www.lunestasleepaid.net/.

Anonymous said...

2, [url=http://www.handbagsmgmg.com/]Generic Modafinil[/url] - Buy Modafinil - modafinil online no prescription http://www.handbagsmgmg.com/ .

Anonymous said...

5, [url=http://www.stratterarxcoupon.net/]buy generic strattera [/url] - generic strattera online - order atomoxetine online http://www.stratterarxcoupon.net/.

Anonymous said...

12, [url=http://www.adipex37-5rx.com/]order adipex online [/url] - adipex diet pills - buy adipex online no prescription http://www.adipex37-5rx.com/.