03 August 2010

Banana Milk

I can't stop laughing while i'm watching this. I love him even more now. But, bila tengok fan page Facebook dia, sumpah i can't face it dia ada ramai fans yang gila obsess. Aish-aish-aish. And oh, dia ada pergi Singapura ke? Damn! Tolong la if i knew earlier - at least i boleh happy-happy sikit sebab dia dah dekat sikit dengan i. :(


Ok mai share video gelak i malam ini. And i don't mid sharing him with you. ;-p




I AM DESPERATELY WANT TO LEARN HOW TO SPEAK KOREA!

5 comments:

Nadia said...

Alalalaala. Comelnyaaa!!!

.Anna. said...

dianaaa, bukan singapore je. malaysia pun die pernah datang okeee. die promote etude house kat sungei wang! tapi i tak pergi la. my fren je pergi. heee.

kalau u cepat sikit obses dgn die, for sure u pegi sana kan. tapi i tgok gambar2 tu, crowded GILA meh! escalator tak bergerak segala. HAHA!

Diana Naubi said...

itu la dya. DROOLING!

alaaaa. for real? kenapa i kenal dia lambat? kenapa? if dia dtg mmg sure i sanggup jd tunggul tengok. aishhh. penyakit angau dah sampai. tolong!

建邱勳 said...

生存乃是不斷地在內心與靈魂交戰;寫作是坐著審判自己。..................................................

韓志張人豪豪 said...

旁觀自己的悲傷是解脫,主觀自己的悲傷是更加悲傷................................................