25 August 2010

I want twins!

Sebab I buat kuiz berapa anak dekat fesbuk tiba-tiba result kata i dapat 8 orang anak. Harhar. I dah berangan-angan nak semua twins! Memang kos jaga anak memang sumpah bakal tinggi. Hantar sekolah sama-sama, masuk U sama-sama, beli bayu raya sama-sama - mesti pening bab duit nanti. Tapi macam seronok dapat tengok diorang jadi BFF since kecik sampai tua. Dah la muka samakan. :D


And sebab obsess, i youtube. Macam tak biasa pula, i dengan youtube kan macam i dengan google. Sentiasa berkongsi. HAHA.















p.s: Kenapa semua anak mat salleh? Cita-cita nak kawin dengan lelaki mat salleh kacak? ;p

2 comments:

amalina said...

OMG kakak.. sy doakan

Diana Naubi said...

hahahaha. but if tak mampu. saya tahan perut kena kasi cuti kilang. harharhar