24 July 2010

Mukabuku Facebook - UPDATE!

Oh selamat malam para kekasih.


Seminggu tak ada Facebook, i macam rasa tenang sikit. Bukan sebab i gaduh dengan mana-mana orang ataupun dalam proses nak simpan diri sendiri dalam secret vault - tapi sebab i dah rasa Facebook itu seekor virus. Tiap-tiap hari nak kena buka check notifications, main applications dan bertegur-teguran. Facebook dah macam makanan harian. Jadi macam nak buktikan yang i tak addicted kepada Facebook jadi say goodbye untuk sementara waktu. Kawan-kawan, cari saya di sini okeh, atau mungkin boleh hye-hye-bye-bye dekat page Hakim Kamal. ;-p


So okay, time i kerja nak install NAC ada certain bosses yang complain their workers too obsessed dekat Facebook sampai kerja pending minggu-minggu tapi asyik mengadap Facebook. See? Orang yang berkerja dan berumur pun macam jadi hamba kepada Facebook - nak mengadap juga benda tu. Kalau Myspace dulu untuk 'kanak-kanak' yang nak baru nak naik. Friendster pula konon-konon generasi kami matured sikit dari Myspace. Tagged untuk orang yang ingin mencari jodoh sebab semua gatai-gatai belaka. Myrakan korang pernah main tak? HUAHUAHUA. Balik pada topik, Facebook apesal semua generasi pun nak main en?


I dah bosan Facebook, mahupun blogging, mahupun BBM. Cuma sekarang bila teringat baru tweet guna Uber - tapi WTFish tak dapat nak install yang latest version pffft. Atau mungkin reblog benda dekat Tumblr. Even nak buka laptop pun malas. Cuma buka bila kena siapkan GoogleDocs dan main CounterStrikes. Even now guna PC rumah sebab malas nak buka laptop.


I memang swing mood sampai boleh dapat penampar dari orang sekeliling. (-.-")


Hoh, i update sebab nak upload photo memandangkan tak ada Facebook. Jadi heiho mari tengok gambar dekat Balai Cerap UTM unutk kali yang ke berapa i asyik gembira lepak sana ambil gambar.



*Fine hari ini i main apa benda tah dalan IxusBulus. I suka betul colour jadi gitu! Credits to me and Hakim. Ini clan kereta i, tapi most of the time naik kereta adik Din. Aish. Rumours spread and maybe minggu depan last week kerja. Bakal menangis kesedihan sebab bakal rindu.




And lastly, sila berkenal dengan baju baru Ixus! Macam rasa nak tukar nama lagi je dekat Digicam sayang i ini. Any idea please?

TADAAA!!!



Thats all for tonight, esok big day yaw! Tak sabar. Nights people!




p.s: Fine. Yes. I've put some weight and it affect my face. BULAT BOLA. But yet mind you, i am still skinny Diana. ;-p

5 comments:

:p said...

laaa..

padan la dia lama ilang..

dah la msg tak reply,

ngok punya dak kecik..

mastura said...

baru nmpak berseri muka... gemok sikit... hehehe :))

Nadia said...

Yang. Muka u flm gmba last mcm muka my cousin. Sobs. Sobs. I miss her. :(

Diana Naubi said...

abg tua, sila balik jb! ;-p and jgn rindu adik sgt!

hahaha. but bdn tak naik seh mas. any idea mcm mana nak gain badan keding ini? ;-p


yeah, last photo tu tak mcm i sgt. heeee. uuu, if i dpt kerja kat kl i nak hangout dgn u okeyy! :D

Anonymous said...

hahaha.. balik jb? ok set.. cepat bawak org jejalan jb