26 May 2009

Morning.

Ping pong ping pong ping pong.
Ding dong ding dong ding dong.
Ting tong ting tong ting tong.

Oh well, it seems like most of them tanak pegi site today. So I will be doing nothing kat office ni lagi. Yeah again, I’m planning to sleep after my lunch. Hopefully boss balik after this or pegi meeting. My other girlfriends testing karaoke-ing kat department bawah. Ish.. later on I’ll join them juga, nak update this thingy dulu. :D

Oh. Actually, tengah upload intern part II pictures! Project 40 million kat Sg Plentong and 3 million kat Sg Skudai. Gila ahh. What a waste! I did burn now. Kulit tanned owh! Bt yang anehnya, my neck pun burn tau, macam free hair pula. Next time kena pakai tudung tebal so that cahaya tak dapat menembusi kain tudung. Haha.

Semakin lama wearing tudung I get used with it. Cuma certain time memang ada bad tudung day sampai rasa nak bukak tudung or kadang-kadang iman runtuh juga terbukak. Hiks. But later on surely dengar ‘siren’ bebelan. No worries, I’ll try my best untuk sentiasa pakai after this k. Unless if I did work for Celcom. ;p

Less than 7 weeks to go then the new semester will start. Ohh cepat la, I am sick with all this work thingy. And I can’t wait to spend my days with him. Agagaga. Nak pegi zoo and some interest place with him. If before you keep playing dota for two years, now biar I tunjuk you ape yang ada kat JB ni. Ahaha. :D

Why I still want to keep blogging sedangkan I had nothing in mind lagi? Humphh..
Later~

3 comments:

Affan Azami said...

dem! i missed reading ur blog. smhow ur link dah ilang from my blogroll n i lupeeee sgt nak update. sorry yana! hope ur internship makin bagus n jgn lupe karaoke ajak i jugek! hehehe

ChUcK SaGaCiOuS said...

haha...sgt sweet nk spend
time gi zoo sume...
guess on ur time kt kl
aritu zoo pnuh kn...tp if
u pg zoo aritu xkn kntoi pn...
i xde kt sna...haha

Diana said...

sama pun!! i rindu nak bace log u. Jap lagi i nak bace balik ur entries yg tertinggal. yeah!

chuck. alaaa.. u suke buat i segan tao! grrrrr...