03 January 2010

I'm Back!

Hello people, I'm back!

Ok, betul cakap mereka, I ni macam lalang. Kejap nak, kejap tak nak. Nasib baik blog ni tiada hati nak merajuk, kalau tak sure dia dah pergi meninggalkan I time I sibuk-sibuk nak blog balik. Kejap lagi I salahkan Khalif & Syafiq sebab mereka dah start blog balik buat I lagi rindu kat blog. Walaupun blog sendiri bosan, I tetap tekad nak simpan blog ni sampai bila-bila. Okay, kali ni kita tengok berapa lama I boleh kekal main blog. ;-p

Untuk gain readers balik lepas tekad nak tutup blog siap buat layout jadi null memang susah kot lepas ni. But then, I tekad nak juga blog. Nyeh~ Ayat gedik lagi. Kejap lagi I baru perasan I tade azam baru tahun ni lagi. (-.-")

Lepas 2 hari tahun 2010 I tulis juga harapan I untuk tahun ini;
#1 Kurangkan diri jadi lalang. Kau jangan nak tutup blog lagi gedik!
#2 Kurang emotional, lebih ego (more-more-more!)
#3 A year w/o gunting rambut, but trim would do
#4 Gain weight, at least 50kg!
#5 Lepas grad I nak bag pack around M'sia alone

.
.

Ok, tak nak banyak. Cita-cita betul nak ada azam banyak. (-.-")


Goodbye 2009, Hello 2010


p.s: Bila rajin baru buat header baru. Malas. Esok pergi cari Photoshop CS4.

4 comments:

Qila, Azman said...

yanayanayanaa happy new year, and tq 4 opening back ur blog ehe, btw ni my new blog and i linked you, hope u dont mind, loves loves!

Diana Naubi said...

heeee. wokey babe.
i miss ur blog too.
dah link. yeay!

ChUcK SaGaCiOuS said...

haha...glad the lalang
is back...ade tmpt i main
nyuruk2

Diana Naubi said...

heh. meh main smunyi2 kt tempat i wehh. ;-p