08 January 2010

Ju-on

Ok fine, sebelum korang meluat tengok muka geli-geli I baik I mengaku, power rabun ayam I dah naik 400. Nyeh. Nanti kena tukar lens cermin mata. Beli contact lens baru, oh yeah! Currently, mata I kaler hitam original. And teramatlah sangat leceh sebab bila mata kering I tak tahu nak adjust macam mana. If lens kaler senang sikit nak nampak center mana. Aigoo. Cepat la sebulan nak tukar contact lens baru!

Tadi I pegi tengok cerita Ju-On. Oh, rasanya dulu I dah bertekad tak nak tengok cerita hantu Korea/Jepun lagi sebab I dah immune dengan gaya lakonan mereka sampai sumpah tak rasa takut mahupun terkejut. Lagi sekali, I rasa begitu. Lagi-lagi cerita Ju-On yang macam kena faham betul-betul time tengok. Rasa macam penat fikir sambil tunggu bila la part takut ni. Heh heh. Gila la riak konon-konon tak penakut. Sheees.

Conclusion, I lagi sanggup tengok Paranormal Activity kat movie walau dah tengok 4 kali kat lap top. Sure dia punya sound gila best sampai I boleh rasa konon-konon berdebar. And btw, cerita PA tu telah berjaya buat I terkejut sampai jerit setelah sekian lama I tak menjerit time tengok hantu. Gaha.

Eh, siapa ada original punya cerita Paranormal Activity en?

Oh, lain kali if nak ajak I date tengok movie cerita hantu, I prefer Indonesia punya cerita hantu kot. Kat Malaysia mana ada Ju-On. Ok, malas nak cakap pasal hantu-hantu versi melayu malam-malam ni. Nak pegi toilet kejap lagi. ;-p

Esok ada plan baik dengan gadis-gadis. I can't wait, I can't wait!

.


.


.


x.o.x.o

2 comments:

ChUcK SaGaCiOuS said...

haha, sape suro
tgk blik crita tue?
tlg la kalo da xde crita
sgt pn, u shud hav just
text me and ask 4 one...
pd psr gdg pn i sggp antr :p

FatinNadiah said...

i takut tgk cite antu.
tp nak tgk gak.
konon2 berani la neh. hahahaha.
btw, tak jadi keje kat UTM la babe!
i accept keje kat pej pendaftaran.
my dad soh. :)