09 February 2010

You hate me?

Mula-mula, buka account facebook. Lepas tu pegi search;

We Hate Linda Onn

Yang ni paling famous berapa kali tah dah buat baru, We Hate Fasha Sandha

Then pergi baca apa yang fan-fan haters ni comment dalam tu. Baca satu-satu.

Cuba bayangkan, We Hate (nama sendiri).

Semua orang dalam tu kutuk kau.

Ada yang tak betul, kira macam fitnah atau cerita rekaan semata-mata untuk panaskan topik.

Gambar kau pergi teman mak beli ikan kat pasar pakai seluar pendek pun kena hina. Padahal kat wayang ada orang lagi seksi pun orang tak nak kecah.

Cerita cinta kau yang sepatutnya privacy pun orang sibuk-sibuk. Buat conclusion sendiri.

Nak marah malas, nak diam rasa tak kena.

Melayu melayu melayu, get a life. Kutuk orang tak bawa pegi mana okay?

And oh lagi satu, try pula buka fan pages artis yang dibenci ni.

Compare bilangan fan & bilangan hater. Siapa menang?



Ok fine, lepas ni nak buat We Hate Diana Naubi sebab buat entry macam gini pun boleh.

Keep hating, kan semua orang pun suka kat kau yang perfect tak ada silap tu.

3 comments:

Fateen Dayana Bt. Ahmad Fakhri said...

i'll make one name ' We Love Diana Naubi'. Haha. surely ramai fan. Haters suma back off ! :D

Boy said...

we love diana naubi! lol.

biasala babe. mulut orang.
dengar, lihat, dan abaikan sahaja.
lol.
=)

Diana Naubi said...

fateen, ramai lg org tak suka i kot dari suka. hehe. nasib baik i bukan public figure, tak adalah susah sgt.

batax, lepak-lepak-lepak jom!
yeah, buat hal sendiri sudeh~~