15 October 2010

#1

Thank God It's Friday, even esok pun masih kerja separuh hari but at least bakal sabtu esok. Mungkin sebab hari jumaat juga i rajin nak blog. Dan mungkin sebab malam ada junk sale jadi excited lebih nak blog. Ah, banyak sangat mungkin siang-siang gini.


Sebelum terlupa, tadi nampak lelaki mat salleh kacak bawa basikal dekat area office. Tengah stress dengan diri sendiri terlempar senyuman pula dekat si kacak. Kejap lagi dia boleh toleh balik baling senyuman semula untuk i. Ya Allah, gugur jantung. Semalam baru mimpi Tyson Ritter hari ini dah ternampak lelaki mat salleh 2 juta kali lagi  hot dari tyson ritter. Sumpah tak tipu mat salleh tu mudalah siot. Kalau boleh rewind balik, sure i dah rewind ikut basikal dia pergi mana. Kata pun dah jatuh cinta pandang pertama. Blergh!


Oh yes, i do miss my blog as much as i miss boyfriend. Or boyfriend boleh letak tepi dulu as dia pun sibuk excited dengan Dota 2 yang bakal release tahun depan. Atau mungkin kerap kali mengadu lapar tapi malas nak keluar rumah beli makanan. Atau mungkin masih tergembira dapat pergi ke motor GP dekat sepang minggu lepas dan berpeluang ambil gambar dengan gadis cantik. Woho.


Sumpah cantik! Awak nak jadi madu saya tak si cantik? Kalau En Carl jumpa gadis ini mesti dia excited nak jadikan gadis manis ini jadi subjek Projek Gadis dia. Hehs. ;p


And ini adalah salah seekor patung-patung dota. Sumpah buruk kalau nak banding dengan si cantik tadi. ;p


Ah cukup, annoying betul kalau tercerita pasal so called boyfriend itu. Bukan i ada kekasih baru ke nama Aryanti Rashid. Hehs. 


Moral of the entry, jatuh cinta pandang pertama adalah ada. Tapi jatuh cinta tak semestinya kawin or maybe couple kan. Heh heh. Or mungkin sebab kadang-kadang wa memang 'fak' benda cinta-cintun gini jadi kalau suka belum tentu nak cop diri sendiri bakal kawin. Sama juga macam i jatuh cinta dengan Amar kat cerita Chinta tu. Heh. Watak dia yang hot, pelakon itu sendiri kurang seronok. Samalah juga dengan Gu Jun Pyo, kalau Lee Min Ho je excited i kurang sikit. Oh, banyak betul i ni suka orang. Banyakss betul imaginary boyfriend. Nvm, as long as i happy.


Tapi for surelah i tak akan jatuh cinta dekat raksasa hodoh dalam game dota kan. Sambil teringat ada suara hodoh cakap, "monster kill".




p.s: As i pun tak tahu tajuk entry apa. (-.-") Merepek meraban lagi.

4 comments:

Rebelle Me said...

u kan suka take pix..
i na tgk u kje!
(:

petisuara said...

i sokong farra!letk la gmba weh..last 2 weeks junksle yg dkt city plaza2 xbest lgsg..dala bnyk anjing..i jjln seblh2 anjing..stress..hrp mlm ni best

Carl Samsudin said...

Oi yana! suke2 je eh. gua nak berenti dari Projek Gadis jap buat masa ni. gua nak try main video plak! hahaha.

Diana Naubi said...

ahaha. fara i baik seh kat office ni. tp still paling childish. stress sbb semua matured i hippie sorg2. -.-"

ahahaha. cant wait to c u la tonight. damn, gila lama i x blend dengan orang-orangan kot. ;(

ahahaha. projek gadis u mesti gadis hot kot. i suka! video tonight pun i nak join korg ngan huda skali.