02 October 2010

Update!

Oh, saya pun rindu kat awak juga. Sambil tangan rasa kekok tiba-tiba macam nak taip semula lepas lama betul diamkan diri dari dunia blog. Ini semua angkara kawan kerja baca belog lepas itu dok kutuk-kutuk pasal keranda. Hokey-hokey, i dah rasmi keranda kat atas pegi fotostat plan A1, so memang i dah confirm tu bukan keranda tapi super big copy machine. ( _ _")


Life sangat okay, teratur. Woke up early, mengadap jam, been awake for the whole working hours, get enough foods to eat, and sleep early. So you see, working life buat i jadi manusia normal. Tak adalah bangun pukul 3 petang online sampai lupa nak makan segala then tak ingat buat apa, sedar-sedar dah pukul 3 pagi baru hegeh-hegeh cuci muka tidur. Kawan kerja okay cuma maybe i pemalu sampai kadang-kadang kena call mak minta mak teman lunch. You're the best-lah mak!


So far sekarang, i kurang kawan untuk hang out. Maybe sebab me myself pun macam malas-malas nak contact orang ajak lepak so i selalu end up dekat rumah dengan mak tengok drama. Or maybe i masih rindu-rindu deat kawan UTM, kawan cisco sampai macam nak rapat dengan orang lain pun macam susah. Okey, i rindu zaman belajar sebab kawan sepah-sepah. :(


Love life pula macam biasa, so-so aja. Tak adalah macam newly weds couple kan. Call bila sumpah boring nak mati atau tengah emo, text bila jari rajin nak taip (especially dia sebab phone touch screen agaknya dia takut touch screen tu tiba-tiba hilang sensor kot), atau mungkin skype bila rasa diri senonoh and tak main dota baru sibuk-sibuk nak webcam. Jumpa? Mungkin bulan depan, sambil tiba-tiba check date bila lagi free kan. HAHA. Long distance, live with it.


Later i akan update pasal konvo babehh! Or maybe to those yang dah ada Facebook i korang dah ratah my pictures kan. (:

2 comments:

rapunzel cikilolo said...

yo ~! dah kembali aktif :)

Rebelle Me said...

miss u yana!
hehe..
(:
i pon kje ta kua ngn mber2 len..
myb i kot ta cntct diorg..
even though rmai yg kje kt kl neh..
(-.-")