25 February 2011

aku, dia & vintage photo contest

Ada 2 jam lagi, sempat Diana sempat.


Ini contest dari satu apek, dia mintak kita edit gambar biaq nampak vintage. Mana berkenan kat mana dia menang. Price dia Masya-Allah memang wishlist yang saya tak termampu nak beli, Fujifilm Instax Mini. (T.T)
Sila melawat blog dia untuk detail contest.




Jadi diarahkan beta untuk mengedit gambar bagi nampak vintage. Bila belek punya belek, I pilih ini gambar (AGAIN?!)



Yes, cuma edit lebih kuning lagi biar nampak vintage. Serta crop tempat yang nampak old sahaja.



Sungguh, I wish I had more time to do this, tapi seriously baru tau ada contest begini. (T.T)



And kena tag 3 kawan, Ili Marini, Mastura and Carl. Jap lagi terus inbox FB diorang so mereka sempat buat contest ni. Pleaseee sempat!



Best of luck self. Going to blogwalking some more. Goodbye!

4 comments:

ili said...

u silap tag org ni yana.haha..i x reti edit pic n don't even have any proper software for editing..wuwuwu..

*hati berharap masa bergerak laju so that ade alasan i x sempat join sbb xnk u sedeh..hihi!*

kamarukom said...

tenkiu 4 joining my contest cik diana!! ;)
gudlak ye ^o^

Carl Samsudin said...

alah! tak sempat lah. =(

Rapunzel Cikilolo said...

yana! tak sempat sebab semalam super busy :(