14 February 2011

Fun Weekend

Assalammualaikum!


ATTENTION: This entry might be banyak gila gambar akan di-upload. Bersabar.


Been busy with life, so macam lama tak update berjela memanjang. Weekend this time pun macam usefull and tak boring terperap dekat rumah. Oh gosh, I miss to socialize with friends.


So Sabtu lepas attend wedding Baharin dengan Ika - both sikacak dan sicantik in my eyes. And, mak aih sumpah gila ramai schoolmates lama dapat jumpa.


For a start, sendiri time nak pergi attend wedding kawan. Yes, rambut curl digulung! Pedulikan bekas pimple yang degil tak mau hilang.



And I meet my darling barbies. Classmate time highschool dulu. Gila rindu kot dengan gadis-gadis. Gelak bagai pergi karaoke, cam-whore, do video sengal (or i sorang je happily buat video sengal. HAHA)




So yeah, sementara tunggu hujan berhenti, mereka dipaksa layan I cam-whore. Kihkih. Pedulikan orang kanan kiri depan, tetap jalan ambil gambar. And thanks to Diha, at last dapat pergi kedai gunting rambut kegemaran untuk gunting rambut. :D


And TADAA Diana Naubi is back! 



Ada rambut depan semula bhaii. And oh, sungguh jatuh cinta dekat lens gelap hitam besarkan mata tu! Buat mata nampak macam tipu.


Oh balik dating dengan gadis dah lewat. Plan nak buatkan Mikah cake choc terpaksa postponed. Ahad I buat double date sekali dengan parent. Pergi ke Subang cari subang baru - ok I'm joking. Settle things sikit. Minggu ini macam kena pergi KL lagi. Haih, sungguh malas nak drive berpenat lagi. Doa-doalah Mikah still available untuk join date dengan family. Kehkeh.


Sumpah muka terpaksa bangun pagi - lepas tu ambil berkat terima sinaran Vitamin dari matahari.


Berjalan dengan family settle-settle benda then hantar Mikah balik Nilai singgah Iceroom. Sungguh apesal I ni selalu tersuka dekat kedai makanan gembira tempat cantik siap paksa emak abah makan kat situ sekali. Ice-cream dia memang mantap jo, tapi I don't think the food is daboom. My opinion la kan.





I love Iceroom ice-cream! ♥


The one who is in charge on helping me to find Subang Jaya. Kahkah. Without you I might be wondering entah ke mana. Huhu. Thanks a lot bestfriend! And selamat bakal berkerja di Labuan ouh jyeah!




Menyampah enough to see a lot of me here?



Goodbye darling!

2 comments:

Encik Tikus said...

diana naubi - gorgeous. awww

Mikah said...

Cute + Gorgeous seh..
nak kenal blh??