26 February 2011

Chris Medina

I mengaku even I duduk rumah, I tak tengok TV - Junior Masterchef pun first time i tengok sampai habis tadi petang 1 episod. Baru kejap tadi tengok American Idol 10 - then adik cerita pasal Chris Medina. Sumpah memang I loser pasal benda gini, bila adik tunjuk Youtube video tadi. I menangis lepas macam few months/year dah lupa rasa sebak nak nangis, tadi menangis sebab American Idol. Patutlah beriya-iya JLo nangis. (T.T)






This guy masih setia gila even tunang dia dah cacat. I was like - kalau before memang bukan senang I nak cop lelaki baik. Kalau cakap pasal lelaki je sure mulut ni terus cakap, "Alah tayah pecaya sangat dengan lelaki, bukan boleh pakai sangat pun. Last-last sendiri sakit hati."


Kalau engkau, sanggup ke jaga bertahan bertabah jaga tunang yang cacat without complaining and tak rasa segan malu cerita kat orang yang engkau ada tunang cacat? Haih. This guy siap buat lagu macam dia dedicate untuk Juliana, awwwwww so sweet! ♥








Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight

And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close



Now, lets cry with me. Sungguh lelaki ini sangat setia.





p.s: Tuhan, jodohkan aku dengan lelaki yang menerima baik burukku dengan hati terbuka. Teguhkan imannya agar dia boleh membawaku ke jalan yang diredhai-Mu. Amin.

p.p.s: Mood swings, emotionally distracted alert. Haha. Aunt Flow will pay her visit any moment. 

5 comments:

s.u.h.a said...

i pon almost cried tgk pasal dia.

Zulfahmi Abidin said...

kesah dye nie tersebar luas kan? dan aku suke dye bukan sbb ape yg dia hadapi tuh.tapi sebab suara dye.aku tak anggap personality dye tuh buatkan dye boleh jual album dye nanti. tapi ketabahan dye tuh buatkan aku respect dgn dye dan masih ade lagi lelaki yg mcm nie rupenyer.

Diana Naubi said...

suha, i bukan almost cry - siap dah nangis pun. serious kalau i betul accident kena gitu i tak sure bf i akan stay gitu ke tak. ;'(


zulfahmi, yes tak pecaya masih ada lagi lelaki macam gini. gila terharu kalau i jd perempuan tu.

Arief Arf said...

yeah, his story is sad isnt it.
true love knows no boundaries.

X)

tuan empunya robok said...

such a sweet story kan!
where on earth to find this kind of man uh ? haha.