01 March 2011

Awak rogol kita, kita gigit.


Mungkin perempuan kena diberi peralatan ini baru lelaki ada rasa takut sikit nak merogol. Besides of mungkin diorang dah lupa yang perempuan ada maruah bukan suka-suki dia nak rogol. Atau mungkin orang gini tak layang dipanggil manusia, layak digelar binatang, cetek otak lagi dari binatang. But who cares, cuma i wish in the future benda ini ada dekat Malaysia.



So now you're asking me, apakah itu Cik Diana?






But things yang I nak highlight here is;


The woman inserts the latex condom like a tampon. Jagged rows of teeth-like hooks line its inside and attach on a man's penis during penetration, Ehlers said.


Lagi?


"It hurts, he cannot pee and walk when it's on," she said. "If he tries to remove it, it will clasp even tighter... however, it doesn't break the skin, and there's no danger of fluid exposure."


Oh my, oh my, suka betul ayat he cannot pee and walk when it's on. Lelaki yang plan nak rogol kita suddenly jadi helpless sebab benda ini. Sure lelaki yang baca this entry pun senyap-senyap dalam hati berdoa semoga benda ini tak keluar kat Malaysia.





p.s: I am lack of something to brag about in my blog. So that you know love.
p.p.s: Junksale and Carboot Sale during the weekend. Seriously, I need cash. Haha.

6 comments:

s.u.h.a said...

memang patut kat malaysia ada benda ni. to protect women.dem

tyka chou said...

yeah. really shud hv this thing kt m'sia. nk2 utk org yg da berumur xsedar diri rogol ank2 dorg. huh.
btw, nice blog! :)

echasuzrin said...

ooooooh, teringt cerita 'teeth'.... dlm cite tu ade sorg minah ni ade gigi kat bende die, so kalau die buat tnpa kerelaan hati, that teeth akan gigi laki punye smpai putus.... heeeeeeeeeeee

echasuzrin said...

gigit* laki punye ............

Rapunzel Cikilolo said...

mane nak dapat alat ni ha? wahaha

Arief Arf said...

this thing must be made available in african countries, where the number of rape cases are more than the amount of food available X)