08 March 2011

Energy Saving Mode - how to?


If you are wondering macam mana I buat page I konon-konon 'green' dengan ada energy saving. Yes, I am going to reveal it now. HAHA. Padahal senang macam kacang gajus je - copy and paste.




The standby engine is a project developed to reduce power consumption, when generating and displaying a website, without changing user experience while using the website. This is done by covering the site in a stationary, black color, which hides visual effects making the visitor's computer use less energy generating and displaying these.


It might not seem like a lot of difference, but after all every little bit does count.


So jyeah, boleh pergi site onlineleaf and get the coding there, copy yang dua-dua punya coding okey. Kalau guna latest punya Blogger version cuma add new gadget then paste je link tu. As simple as that - tak payah bukak HTML segala. Serious, I am not a programmer which baca coding segala memang fail kalau ikut tutorial orang pun terpaksa buat satu-satu. Hehe.



Senangkan? 

6 comments:

E L L A said...

wah nice , mcm besh, nk try jugak lah hehe tq ! ;)

Azira Adlina said...

Thank You! :D

-AdibahKhairah- said...

thanks diana...app yg best ! =)

NajahZulkifli said...

ok! dah buat!
thx yana!

Mikah said...

Nice!

The Girl said...

tengs for sharing yana...dah apply kt my blog..nice ^__^