03 March 2011

Selamat petang!

Assalammualaikum and good day people.


Yes, I already have my own domain. Its www.diana-naubi.com people, am so happy with it. If before mesti rasa malasnya nak type blogspot, malasnya. But at last lepas tergoda tengok cik Ailyl dah ada domain siap promote, esoknya I pergi buat sebab dia suggest dalam blog. Gila rasa memang dah obsess dengan akak cantik saya yang sorang itu. So jyeah.


As, I dah buat domain baru, baru perasan semua orang yang I link dulu hilang. So okey, anyone yang nak I letak URL korang kat blog just leave me your URL dekat comment bawah ini. Bukan chatbox okey. Itu medium I blogwalking. Hehe.


And yes, hilang follower I - even actually I tak aim ada ratusan follower sebab I know my blog sucks big time. Hidup pasal a random girl, apa barang orang nak baca siap follow. But then, I am happy bila orang follow I segala. Anyway, yes, I do blogwalking thingy too, cuma trust me I am the silent reader kind of person. And I do follow blog yang I rasa interesting. Bukan I sombong okey. Yes, I selalu pergi blog orang yang melawat I kat chatbox. Pasal itu I menyampah bila ada iklan anasir sampai kena gitu I pergi spam sekor-sekor, blogshop I tak kisah. Kan I support Malaysian bloggers.


What else, I dah letak Like punya button which I amik tutorial dari tok guru kesayangan I, Liyanaa. Pergi check tutorial dia sebab dia seorang guru yang sungguh hebat! ♥ Btw, I tak berkenan sangat dengan favicon yang I pilih, balik nanti akan pilih favicon lain - mesti. Oh, tutorial favicon I pernah buat, click sini. Header I tukar sebab I dah bosan dengan yang lama - menggunakan gambar kegemaran pada masa ini. HAHA


Anyway, I teringin nak edit background blog letak recent tweet segala. Tapi, I tak ada masa more to malas and yeah, my twitter account adalah protected. Kenapa protected adalah sebab itu medan melepaskan emosi yang budak bawah lapanbelastahun tak boleh baca, HAHA. Kidding.



I ada terfikir nak buat contest, it might be happening very soon. Wait for it lovely people! ♥

2 comments:

eykameow said...

nasib i ada follow u aritu and dapat post ni. hye. kite follower baru awak..hehe. salam kenal, kalau free leh la melawat blog ni :

http://eykameow.blogspot.com

Btw, u beli domain kat tmpt ailyl beli jgk ke? tp dia punya x hilang pun? knpe tetibe u punya hilang plak? *pelik*

utHe mauRa said...

nice babe =)