28 March 2011

#1

I akan buat entry berlambak for few days ni, unless if i super busy, entry lambat keluar la kan. Anyway, yesterday i baru follow Dafi kat twitter and terus unprotected my tweet so kalau i mention Dafi he can read my tweet. Tak tau kenapa, i tak perasan rupanya dia reply tweet i. Terharu gila ok ;')


Sebab bila tengok dia reply fan lain punya tweet tapi tak ada pun untuk i, sebal kejap kat office tadi. Dia reply dia reply!






Fact pasal i, i cuma tengok AF5 je. AF lain jangan haraplah i nak tengok, i sampai pegi cari tiket tengok final AF lagi time tu. Ingat lagi Maria Elena yang kasi i the tix. Ingat lagi ke tak Cik Maria, time tu zaman 19 tahun kot.


Kenapa i suka Dafi dari dulu? I dont have any solid reason, tapi memang i happy kalau ada chance untuk tengok dia. Sebab dia humble kot.


I seriously need to take my bath now, panas bangat. Later love!

1 comments:

tuan empunya robok said...

whoaa. mesti menyingaii ke telinga nihhh dafi tweet blek! ;D