15 March 2011

Busy busy

Assalammualaikum.


Currently i memang amat sangat terlalu busy sampai nak browse internet suka suki pun dah tak ada masa. Tambah lagi, baru baik demam cuma tinggal batuk melampau lampau - sampai sakit dada bila batuk non stop. ;(


Kerja so far Alhamdulillah ok. Cuma lepas dapat broadcast bbm pasal nuklear and avoid hujan sebab ada possibility burn skin, loss hair and cancer. I nak kerja pun takut. Time baca message tu, i tengah berhujan, sungguh rasa macam nak gigit orang yang foward benda tu. Haha!


Dalam kita takut sangat kena sipi-sipi sengsara orang Jepun, cuba bayangkan ketakutan dan kerisauan orang Jepun sekarang. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Memang benda itu je yang i ucap tiap kali tengok keadaan Jepun. #prayforjapan


Tadi i baru tengok video sipolan yang meletakkan kesalah tsunami dekat Jepun sebab pembangunan
mereka yang pesat. And i was like - are we out of the topic miss?
Whatever la miss!



This guy balik last week. So i dating dengan family Jumaat lepas. Lama tak gather 5 orang as semua adik-adik dah belajar jauh sekarang. Sungguh rindu. Lepas tu bila tengok diorang strugle study untuk test i sedap sedap bergolek dengar ipod main plant versus zombie - rasa macam release kot tak ada komitmen belajar lagi. Haha.


Lastly, back 2 years ago at this hour, i texted a stranger with a crappy introduction about self. And guess what, i never expect i still have him as my bff now. Thank you for always be with me.



WE keep on moving.

2 comments:

Mikah said...

WE, Keep on moving..

Diana Naubi said...

keep on moving.

hai orang jauh!