16 March 2011

Wedding - pixelworks

I tengok wedding orang lain gila grand siap buat mini video clip. Then cameraman sepah-sepah ambil video upload kat vimeo. Kat hotel ala-ala garden siap ada flower girls. Kek bertingkat tinggi roket. Berapa ribu diorang spend? 



Berapa ribu wa kena simpan untuk kawin kalau gini?




Dari tadi hadap benda ini, pixelworks.




Sungguh, siapa tak nak kawin grand. Tapi kena ikut kemampuanlah kot. Kalau ingin sangat kawin grand tapi last-last kena ikat perut laki bini, mau tak sengsara lepas kawin. Tak apa, doa I sekarang, semoga dijodohkan dengan lelaki yang bukan kaki pukul dan dia boleh tegur I untuk jadi lebih baik. 




p.s: I kahwin lambat lagi. Wishlist bersepah, kasi setel satu-satu baru fikir macam mana nak kumpul duit kawin. HAHA.

3 comments:

Rapunzel Cikilolo said...

ingatkan bulan 6 ni dapat kad jemputan tadi? hahaha

Diana Naubi said...

ahahaha.
lama lagi kot, baru nak belajar masak-masak. HAHA

ziyra said...

ni lg satu syrikat yg buat video best...pre-weddings pon comey jek tgk..!

http://cstproduction.blogspot.com/

ramai artis buat ngn dia..gambar n video dia superb gile..!
ade yg rakam guna DSLR n iPhone..!