17 July 2009

HP

Hiks. An update while waiting for my next class. I am somewhere in my faculty yang ada internet connection yang super laju but still tak boleh main game facebook because of the computer tak upgrade. Ish!

And I dengan bangganya dah tengok Harry Porter walaupun i tak pernah baca the book. Anyway, not a big fan of reading la kot. Hurm, i still frust dengan storyline dia. Oh yeah, angkara tak baca buku sampai i don't know yang Albus Dumbledore akan mati. Still graving la kot sampai masuk mimpi and i keep saying, bila nak siap next movie ni? Sebab sangat gila malas nak baca the book. HP yang ni is the least favourite la kot compared to the others. ;(

(Suddenly i heard Eacha laughing while facebooking. Seems like she addicted to it now. ;p)

Today I'll have ABG's day. Will watch that Skrip 7707. We love ghost story! Even tak book lagi. Apesal la I suka sangat book movie tickets? Hopefully I'll have the time to upload the pictures tonight or maybe tomorrow. Sangat la melupakan bloggy ini. I'm sorry darling.

Lastly, HAPPY BIRTHDAY to Jijot & Nada Liyana.
Hiks, Jijot hope you like my special performance yesterday. Suara i nyanyi bday song sedapkan? Hihi. Selamat hari tua abg jijot!
Ana, hope you like it. I sumpah suka that 'thing'. Macam tanak bungkus bagi u je smlm. And boleh pulak tade kat bilik time i na nyanyi lagu bday sumpah gila bising utk u. Ishh. Enjoy ur day darling!


p.s: Hv another more minutes, nak tidur bentar bahh. :)

2 comments:

fdayana afakhri said...

OMG! best giler! nk tgk harry potter jgk! best x sis?

Diana said...

heee.. i ta bace novel tau. tu yg mcm sedih gile dgn ending die.
but nak compare ngan yg lain i tak rasa ni yg the best kot.
(actually i marathon semua 5 movies b4 tgk yg ni. ;p)