20 April 2010

Looklet

Hello new addiction. Pffftttt... damn, if before korang pening-pening teringin nak baju gila banyak then jalan-jalan pakai baju wow or maybe berangan nak jadi runaway models. So yeah, ada solution yang boleh buat korang puas hati. Damn it! I am so addicted to Looklet. Macam tiap masa before nak keluar pun nak buat satu patung-patung hoping I ada wardrobe macam gitu so that boleh pakai baju gila agung cantik. Then orang yang main Looklet ini juga boleh love tiap pakaian yang you guys pakai. So kena mix and match dengan baik so nampak gila unik. But i tak expect untuk di-like ke apa, seriously i memang puas hati bila dapat pakaikan patung-patung baju yang gila daring. So yeah, pegi try main to those yang gila fashion sure korang pun nak addicted juga.

Tapi-tapi, i gila noob sampai tak tahu macam mana nak add orang. Sebab baru main pun kot. Terima kasih Tuhan sebab kasi I jumpa benda ini lepas semua settle. Hahaha. Berjam kot i ngadap laptop pilih baju. Hahaha. Puas hati sungguh.

So yeah, mari tengok model-model saya. Kalaulah boleh sumbat muka sendiri dalam gambar tu. Sure i jadi lebih gembira. Bahahahahaha.



1. I teringin pergi zoo bersama kekasih pakai baju kaler kegemaran dia sambil bawa belon yang dihadiahkan dia untuk saya. Tak lupa juga, dah siapkan makanan picnik sambil masuk dalam bakul. Alah, kesayangan betul. Tapi seriously ini cita-cita sebab kekasih gila tak sporting sebab tak sudi pergi zoo. BOOOO!


2. If dalam cerita alice in wonderland i macam pelik-pelik tengok puteri putih, so now i buat my own version of puteri putih. Tapi, sebab nak gambar nampak dramatik, nahh jadi kaler kuning less putih pula. Macam snow princess pun ada. I memang suka yang ni!


3. Ini special case. Mula-mula dress tu nak bawa pegi beach, tapi end up with jumpa satu baju jaring-jaring jadi seronok pula. Hello runaway model version diana. Haha. Seronok bah! Mungkin boleh bawa pegi dinner baju ni.


4. Ini patung-patung pertama i buat. Haha. Suka betul baju dia! Tapi nak pakai pegi mana-mana with this memang jangan harap. Btw, ini model kegemaran i.


So ada perasaan macam nak gedik-gedik try main tak? If teringin nak main, here's the link;

And sila-silalah add i jadi rakan seperjuangan dan follow. Heh heh heh. Maca orang hegeh sangat nak tengok patung i. But yeah, i tetap nak tengok patung-patung sendiri feymes. Tak boleh?


Ok fine, nak kejut beruang bangun. Bye!

2 comments:

d'enricher said...

Happy Earth Day.

Visiting your site as Tiger Blogfest 2010 awaits your tiger stories.

Nice outfit at the zoo with the long neck background.

TMIC - Tiger Marathon In Cyberspace reaches its target.

Have a nice day

.m.e. said...

best looklet!!