13 April 2010

Mana facebook?

I delete Facebook bukan sebab merajuk dengan boyfriend atau bergaduh dengan rakan facebook ataupun bukan sebab kena stalk dengan freak. Bukan-bukan bukan. Saya delete facebook sebab saya sangat addicted dengan sorority life sampai saya tak ada time nak belajar. Tiap minit dan jam pun sibuk nak check energy dah full ke tak, cari sisters baru biar house membesar. Sampai rule konon-konon tak nak ada strangers dalam account pun dah ke mana, semua sebab sorority life. Tapi seronok betul main benda itu, macam rasa disayangi sister pula. ;-p

Ok, jadi sepanjang minggu ini atau mungkin sampai hari Jumaat malam, saya activate balik kesayangan facebook saya okey. Sebab dah tak ada facebook, saya boleh focus nak tengok notes sikit. Betul betul, i dah jadi facebook addict. Tiap masa pun nak check facebook - pathetic tahu tak.

So, have fun rakan taulan! Hey, why not korang buat twitter account. Seronok juga u know, dapat tengok Justin Bieber punya tweet, then nak makan pun rasa seronok tweet. Bila tweets dah sampai ribu pun rasa gembira. Tengok artis buat apa. Seronok! Jom lah buat twitter, jom lah! ;-p



p.s: Saya rindu little monster saya. Awak buat apa? (^.^)

1 comments:

mastura cumel ke? said...

litte monster tu gaga ke?