22 December 2010

Review : Tron Legacy


Style betul rambut pendek muka hot gini.


So I officially dah tengok Tron lepas before ni tiap kali tengok trailer ni mesti akan cakap, "Nak tengok cerita ini sebab smart sungguh!" And lepas tengok, i boleh kasi 2 thumbs up lah! Memang type cerita yang I suka tengok cuma ending dia not as I expect. Kalau i yang buat cerita sure akan pilih happy ending. Si anak naik ducati dengan bapa bukan dengan girlfriend. HAHA


Basically even ada yang cakap tak best pada i cerita ini okey. I mean, if betul Tron Legacy does exist, memang sumpah i kagum gila dengan user tu. 3D dia tak segempak 3D Megamind sebab yang nampak cuma lampu LED dengan background - tapi time main game motor tu memang smart gila. Macam main game gitu! If PS2 ada game ni I nak beli la, konon-konon Tron Legacy la kan.


Go watch, kalau tak in 3D pun ok. Pada I cerita ini okey. Btw, do u have any idea nak tengok cerita apa this week? Nak tengok movie with babes, tapi tak ada idea cerita apa. ;p




p.s: Post ni dah bertenggek kat draft for 2 days kot. Tak ada time nak siapkan satu entry pun. 
p.p.s: Kalau i rambut gini, korang sayang I lagi tak?

3 comments:

ili said...

yana jgn rambut pendek!
u lagi gorgeous dgn rambut pjg darling.. :)

Diana Naubi said...

haa. tapi dha panjang sangat rambut ni. kadang-kadang macam nenek kebayan kot. ;p

ili said...

tak adela kot.ok jelah.sebab u tinggi so macam better rambut pnjg and banyak kot.. :D