19 December 2010

Tutorial bun donat

Pernah keluar dengan encik Hakim begini. Lihatlah, saya sudah berani keluar dengan mengikat rambut seperti ini! Pstt. Encik boyf pun tak percaya mata bila tak keluar dengan nenek kebayan rambut mengerbang version Cik-Diana-Naubi.


So okey, so macam all of the sudden macam nak share how to make a big bun bertenggek dekat kepala. Version konon-konon aku rambut panjang gila macam Fasha Sandha padahal lepas pinggang pun tak lagi. Hehe. 


But then all you need girls cumalah:
1) 2 head band. Kalau getah tempe pun boleh guna
2) Facy punya getah rambut. Lagi besar lagi comel
3) Donut - i tatau apa benda ni sebenarnya -.-"

video

So good luck people! Selamat mencari donut dan selamat mencuba. ;)



p.s: Rambut sumpah macam nenek kebayan. ;p

4 comments:

NajahZulkifli said...

wow rambut donut!

Rebelle Me said...

rambut i dah sangat pendek!
tak boleh buat donut!!
aaaaa~

Farahana Fadzli said...

Cute!

madihah said...

sumelnye!!!!!!!!!!!