09 June 2010

BADIANA

*Kita selalu tak perasan, sebenarnya dunia ini kecil gila, pusing-pusing nanti jumpa orang sama. Tapi kenapa aku tak pernah jumpa Dato Siti kat pasal malam Perling? (-.-")


Gila LAMA tak update blog. Sebab, life sangat amat happening tapi untuk share dengan readers, ok i bukan artis uolss. Macam biasa, weekdays kerja jumpa the girls. Online sampai lupa diri, balik rumah - tapi mungkin esok dah kena mengadap PC bagai nak rak sambil "Hello Saufi" dekat walkie-talkie. Itu kes kerja, malas nak explain banyak.


Ahad lepas i ada baby baru. baby kesayangan baru, incik-incik dan gadis-gadis boleh panggil baby baru i Bubole. Alah, bukan bubole.pl yang i pernah promote main game dia dulu, tapi jantung hati baru. Eceh. Terima kasih mak sebab baik hati belanja anak gila pemalas ini kesayangan baru. Even dah kerja pun nak pau mak, dahlah belum gaji lagi. Seriously loser. (-.-")
*Tapi takpe, i ada kekasih gelap baru.



And lagi, cabaran cinta semakin tinggi gelombang. Dimana, kami terpisah antara benua pula. Nasib baik hati cekal ni tetap bersabar melambai tangan dari jauh. He he. Padahal semalam tidur gila awal, sampai tak sempat cakap proper goodbye. So yeah, macam gila excited bila makin jauh dari kekasih. Lagi-lagi bila dapat kesayangan baru, boyfriend pun jadi nombor 2, 3. HAHA. 


Ok, peminat Lady Gaga, video Alejandro dah keluar. So pergi cari dekat ladygaga.com, i tak nak link sebab sumpah gila seksi meksi lah ohh. 18SX.




*Muka bangga dah 18 tahun so tak kena marah tengok pelik-pelik.
**Minggu lepas waktu duduk dalam kereta berejam pegi UiTM Segamat.
***In case kekasih 'jauh' terindu bila buka blog nampak muka sejuk hati.


p.s: Esok kalau rajin, i nak kongsi tips untuk jadi superwoman & wonderwoman.
p.p.s: Rasanya hari ni i macam terjahat. Haih. BADIANA.

5 comments:

FatinNadiah said...

benci la ada baby baru.
nak baby baru gakkkkk..
mama yana tolong belanja fatin bleh? huhu. :P :P

NadaLiyana said...

waaa... nk gak....

aryanti said...

yana!!!!
sgt jeles ok!
waa....nk 1..hehe

~ PiDOT ~ said...

ko mmg jahat.
terutamam bab bende merah2 tuh...

Diana Naubi said...

fatin, u goda la mak u pegi belanja u. mak yana belanja sbb dah lama gila mintak baby baru. :D

ana, jom share. ;-p

tik, ehh, yana lg jeles dgn org dpt jln kt us okehhh.

pidot, eleh. jeles ke? yana try mintak 2, tp x dpt la wehh ;-p