14 June 2010

Nak Baju!


I tak minta banyak untuk kesayangan baru i ni, even nak tukar housing jadi pink gitu pun i takut sebab sayang body dia ternoda. But anyone, please, if jumpa getah muka monster begini, sila belanja i! I jatuh cinta sebelum i beli Bubole lagi okey!!! And-and, i jumpa satu page yang buat i rambang mata.  Heaven BB. Mujur i masih tak nak kesayangan i ternoda. Mujur! Oh lagi satu, mujur tade duit lebih untuk dibazirkan.


Ok fine, keobsessan perlu dihentikan.


Petang tadi i baru belajar buat icon mulut kat atas tu. Heeee. Nak i gedik-gedik buat tutorial tak? ;-p


Ah malam! Esok hari Isnin bersamaan hari berkerja buat pekerja buruh macam saya. Tapi nasib baik dapat jumpa rakan sekerja yang gembira. Selamat malam bintang.



p.s: Rindu itu indah. Awak tak payah balik Malaysia langsunglah! Tapi kalau awak bawa balik pakaian baru untuk Bubole jangan lupa pos okey. Bubole, bukan saya. ;-p

3 comments:

歐英傑 said...

快樂與滿足的秘訣,就在全心全意投注於現在的每一分,每一秒上 ....................................................

Jantan Keparat said...

hahaha
chumel sgt2!
\nnti ade duit u beli la ek
hehhee

Diana Naubi said...

thanks emmmm what should i call u en? hahaha. jantan keparat? ;-p