13 June 2010

#bosan

So okay, I dah sangat amat bosan dengan layout lama, jadi at last bertabah nak tukar layout baru. Tapi masih nak kekalkan budaya putih itu tampak kemas dan saya suka warna putih. At last jumpa layout kesukaan baru. Huhu. Tengah sibuk godam-godam edit sikit-sikit, kilat sambar-menyambar. Rumah I ni kawasan kilat gila daring, jadi kalau kilat kena tutup segala benda takut kena sambar. Ingat lagi satu time tu, laptop rosak, tv rosak siap modem pun rosak sekaligus sebab lupa cabut plug. Lupa cabut plug okey, bukan tengah guna time tu. Sejak tu memang time hujan gini semua benda kena cabut.

Hoo. Ini first attempt I post entry guna email. Terkedek-kedek I nak type kat phone ni. Dah la macam typo sikit. Mind me kalau salah spell.

Btw, I tak suka header I punya ayat. Kenapa kena berkilat waktu I edit? Haih. Fine, fikir waktu nap kejap lagi. Since kerja, macam kurang time tidur, jadi weekends jadi macam hari balas dendam, tidur tanak banyak pula.

Oh lagi satu, apa cerita Ariel Peterpan kena panggil Peterporn? Gila kelakar okey. But you see, I ingat Paris Hilton je kurang cerdik nak rakam-rakam aktiviti sulit. Rupanya ada lagi orang kurang cerdik gitu. Lepas ni, I pun nak rakam muka I time baca surat khabarlah. So korang boleh tengok berapa kali I complain pasal orang kita. Tiap hari mesti ada kes kena tangkap khalwat, bunuh, ragut, accident, buang anak, lari rumah, gaduh - so I macam benci gila nak baca surat khabar. Or mungkin sebab I baca kes gitu je kot, politik lagi I tak amik peduli sangat. Baca blog orang macam lagi bagus dari baca surat khabar kot.


Ok later dah tak hujan I update guna toptop kesayangan. Goodbye!

2 comments:

mastura said...

kakak yana.... kenapa entry kelua 2 sekali gus... mean ade double entry yang sme??

Diana Naubi said...

is it? yana tak facing the prob pun, japjap, check using ie dgn mozilla jap. okey, done! dah betulkan. HUHU. :D

thanks mas! *hugs!