21 June 2010

TAG DARI MASTURA

Berapa kah umur awak pd hari ini??
22tahun 5 bulan dan 10 hari


Selalu tak buat majlis hari jadi dan jemput kawan2??
Tak. Usually bersama keluarga itu lebih gembira.


Awak suka membeli-belah??
Pembaziran duit itu tidak elok. Saya tak suka membeli-belah tetapi selalu terbeli-belah. (-.-")


Awak selalu membeli barang berjenama atau tidak??
Bergantung. Kalau worth it baru beli.


Adakah awak seorang yg menjaga kecantikan wajah??
Jarang cuci muka sebelum tidur, tak pakai toner lepas cuci muka - so i guess not.


Apakah jenama produk kecantikan yg anda pakai sekarang??
Benda paling perlu is Sunsilk leave on mosturizer and ZA compact powder yang pink blink-blink. ♥


Apakah barang yg awak suka kumpul??
I got nothing in my mind. But i selalu jealous dengan orang yang banyak dress. :)


Adakah awak mempunyai komputer riba sendiri??
Ada.


Kalau ada jenama ape??
Compaq


Nama Komputer riba awak??
Toptop


Mengikut perkembangan terkini, apakah jenis telefon bimbit dan komputer riba yg terbaru..
Dan andai kata mempunyai wang sendiri, apakah pilihan anda tentang dua barangan di atas??
Latest, Ipad dengan Iphone 4g. But for my phone i am satisfied with my Bubole, thanks to mom. Laptop, i would go for Mac. Hoho.


Adakah Anda seorang yang penyabar untuk menjawab soalan berikutnya??
I am cool enough kot la.


Awak seorang yang berkeyakinan terhadap diri sendiri atau org lain??
Mestilah diri sendiri. ;-p


Adakah awak pernah bekerja??
Obviously. Haha. I love to earn extra pocket money.


Awak berpuas hati dengan kerjaya anda??
Tak start any kerjaya yet. But saya suka jadi penanam anggur.


Andai kata awak mempunyai pilihan untuk memilih kerjaya lain, apakah kerjaya yang awak akan pilih??
Something related to networking kot.


Apabila waktu lapang..kemanakah tempat yang awak akan tuju??
Bilik. Bilik. Bilik.


Minat membaca??
Ikut mood. Tapi rela baca buku dari tak buat ape.


Buku apa yg awak suka baca??
Sophie Kinsella collection! :D


Perkara pelik yang awak penah buat??
Makan panadol 12 biji, enough pelik atau freak terus? ;-p


Makanan atau minuman yg awak alah?
Alah tak sure, tapi selalunya tak makan sebab tak suka. Anti-sayur!


Andai kata awak ingin menjadi super hero..karakter mana yg awak akan pilih??
Catwoman. Sebab berani garang and boleh bunyi meoww~ Bwahaha


Dalam lingkungan 100%..agihkan mood awak dalam peratus tersebut.
80% TAK ADA MOOD. Monday blues serta PMS. Pfft.


Antara kaya dan miskin..manakah lebih selesa bg awak??
Bersederhana dan berkemampuan. :D


Lelaki Idaman Hati??
Fizow Omar, Justin Timberlake, Hakim KamalSiKecah


Pernah memarahi orang sesuka hati , menyimpan dendam dan pernah di aniyai??
Pernah.Pernah. Dan pernah.


Soalan terakhir..luahkan apa yg terbuku difikaran awak tentang hidup, kalau di beri pilihan..apa yg awak ingin buat dan ubah tentang hidup.
Hidup macam roda, kejap kau naik, kejap lagi kau sedar-sedar kau dah kat bawah. Tak payah expect semua baik, semua nak suka kau, mesti ada je yang dengki. Lumrah hidup bukan senang. Lagi satu - karma tu memang b*tch macam s*al so tak payah bangga buat jahat sangat, kejap lagi tengok-tengok macam dejavu pula, tapi kau ada kat tempat terkena jahat. Jadi kena bertabah.
Ubah? Tak nak, pengalaman dulu ajar I jadi kuat macam sekarang, jadi I dah cukup puas hati. :)

5 comments:

echasuzrin said...

toptop??
cute giller.. haha

Diana Naubi said...

haha. i suke doublekan something. even kenari i panggil nari-nari. :D

lyds said...

yana, take a look at this http://vigilantcitizen.com/?p=3423

吳俊祥 said...

看得見您的用心~~希望這裡愈來愈熱鬧哦~~.................................................................

Diana Naubi said...

lyds, i dah baca bende ni dulu time kemaruk bad romance. mcm mane eh, it depends kat someone. Macam i, i tgk utk tgk and nothing yg nak ikut-ikut so there's no big deal kot. and i pun tak fikir dlm sampai related agame ke ape. tp if obvious mcm hina agama, i tak tipu i still complain kot.

gaga is gaga which mmg die na feymes gune that way. tapi tak blh deny lagu die gila catchy! u pernah dgr lagu gaga kononnya ditebalikkan and jadi ape-ape je konon-konon bunyi matera ke ape.

mcm ada satu group kot yang mcm akan condemn org mcm gaga. even rihanna pun kena. psl tu mak pesan, tak pyh ikut omputih sgt. tgk boleh - ikut tak boleh.

nway, thanks!! i dh terhilangkan link tu, then sbb u dpt bace ape die na kutuk telephone pulak. cant wait for alejandro kena. tu mmg i agree, PATUT KENA CONDEMN!