08 November 2008

GF's outing

The girlfriends. Hiks. Squeezing! I love u la dear~ Btw, the girl in green is my roomate, Nada Liyana. Then the princess kat blakang as usual la, Yat & Min. Jap-jap, apesal my hair looks like sangat sraight ni? Tipu-tipu.


MNG yang baru weh kat CS. Jakun-jakun. Okay, i am over excited once i see it. So, even our movie at 8 and its already 7.50p.m pun i rushingly go downstairs untuk tengok-tengok. Haha. Loveeeee it la~ Topshop takmo bukak kat CS? Roxy? Forever 21? Demand lebih pula~


So, our plan nak tengok the coffin. But terlambat sampai. Instead of watching Mr Bond, kitaorang planning nak tengok cerita hantu. Sumpah Pocong Di Sekolah. Hahahaha. Budak-budak itu menjerit bagai apa karena cerita itu penuh dengan kejutan daripada seraman. Hampeh tol. But sure si penakut-penakut tak payah la tengok movie ni, sure korang tak nak mandi kat toilet sendiri. Hiks.

Ok la babe. I love u la. Now need to plan something for my date dengan Dilla. Eyh Dill, u choose the movie tau. On 17th i dah free untuk berjalan-jalan ngan u. U jangan nak balik Kuantan cecepat eyh. (^.^)


Bola-bola!

2 comments:

diLL said...

uhuk3.. tbatuk.. mcm dgr nmeku dseruu.. okieyhlarh.. me pulang lewat demi yana mushuk~~ keiyh~~

Diana said...

sayang kamu lebih la dill.
:D