15 November 2008

Rindu

Saya di Kemaman. Celebrating birthday Syed Nadzeem midnight ini. Tak payah nak berebut-rebut call dia malam ni nak wish. Just whishper dengan nada romantik kat telinga dia. Heh. Macam gedik gila.

Tadi while naik bus, tersempak dengan my ex-matrix punya budak. Aiman! Even tak kenal pun kat matrix tu, that guy memang peramah gila la. Banyak kot gossip yang keluar tadi. Haha. Tapi segan gila kot tido sebelah lelaki. Nak tahan ngantuk tak larat weh! :) Aiman, nice to know u weh. Nak snap gambar mung tadi segan jelly, so takde gambar. Simpan dalam otak sudeh.

Aku rindu kanak-kanak ini. Peluk cium korang puas-puas malam ni. Haha. Abang dia aku tolak tepi dulu. After midnight baru kamu raja kejap ya gila. Wuhu.

Syed Nadzreen . Syed Nadziran . Syed Nadzirun

3 comments:

dya amelly said...

sho sweet babe. ;)

dya amelly said...

sho sweet babe. ;)

Diana said...

hahaha.
sape sweet?
;p
Rindu gile kot kat siblings nazim neh!!