05 November 2008

Gonjeng!

Kusadari ku tak sempurna
Ku tak seperti yang kau inginkan
Kau hancurkan aku dengan sikapmu
Tak sadarkah kau telah menyakitiku
Lelah hati ini meyakinkanku
Cinta ini, membunuhku


I love this song.
*Sighs*
------------------------------------------------------------------------


Mimir @ Amir @ Gonjeng
While i tengah nangis macam kanak-kanak petang itu, kamu ter pop-up kat my head. Call u smate-mate nak ajak u kuar memandangkan u dah SOMBONG gile ngan i now. Muahahahaha..We really had a great kanak-kanak outing. Kamu pun dah macam budak weh. Virus Yana is spreading.

Makasih dengan suara Yana yang tak sedap ini. Banyak lagu pulak tu yana nyanyi semalam. Haha.

Makasih sebab drive. Saya mahu main angin malam.

Makasih mendengar mulut saya ini merapu benda tak penting langsung.

Makasih sebab main bowling bersama saya yang pencinta longkang.

Makasih bazirkan 6 jam bermain bersama saya hanya untuk meggembirakan saya. Haha. Tak dapat u nak study. Gagaga. ;p

So at the end of the day, i dah tak down lagi. Thank you so much yahh!! I owe u la dude. But i tak nak main dota! Ajak si nonok tuh. Heeee..

------------------------------------------------------------------------


Planning to watch movie on Friday. Any suggestion what movie yang tengah molotop now? Hihi.. sangat dah lame tak tengok movie! (^.^)

1 comments:

diLL said...

yana3~~james bond..kua esok~~wah