24 December 2008

10 lucky song.

Sangat bosan. So I did shuffle my malay++indonesian song juke box and will describe bout it. Okay, this entry will be a total craps so stop reading if you're not interested. :)

1. Kangen Band - Tentang aku engkau dan dia.
This song really reminds me when i was in semester 3. The love conflict and everything. Haha. Each time i played this song memang tangkap cintan ah beb. Sebab each words do mean something to me 'dulu'. Btw, i love the melody macam sangat tenang. Hehe. Is it?

2. Peterpan - Menghapus Jejakmu.
Haha. I love the vidoe clip!! To those yang tak penah tengok try la youtube. The girl sangat cute and sangat sengal sebab follow all the guy punya steps. To those yang nak move on maybe this song macam sesuai kot tak la too emotional. Sure time dengar tak nangis.

3. The Lima - Buronan Cinta.
Cute!!! Haha. Nothing else la kan nak cakap sebab this song macam common. I love this part, lebih baik ku lari cari pacar yang baru. Macam sangat senang nak tukar like tuka baju. Ni macam Jonas Brother version melayu. Or KRU junior. Heh, but i am bored with KRU song yang macam sama jenis.

4. Melly & Paundrakarna - Tergila-gila
Another ost from Bukan Bintang Biasa punya movie. Well, for newbies yang baru couple maybe feels this way la kot. Terawang-awangan. Hahaha. I can't stop thinking of Raffi Ahmad now. He is wayyyy to hot. Will watch BBB for the third round la nanti. Haha.

5. Dewa19 - Sedang Ingin Bercinta.
First time dengar lagu ni time kat Kemaman. Siblings Nazim did addicted to this song and all the way dalam kereta dengar lagu ni. So this song terus stuck in my head till now. Well, Dewa memang the best kot. Their music memang mantap++lyric yang sangat pelik. Haha. I love the girl punya suara sebab gila gedik. ;p

6. Tangga - Akhir Yang Indah.
Something i do love about Tangga is, their lyric selalu related in my life tau. So macam each time download their new single mesti for few weeks akan repeat the song. I still looking for their album kat M'sia but tak jumpa. So, if someone did find Tangga's album please let me know eh. Recomended song of diorg punya lagu now is oh teganya. Sangat cute gila ok!!!

7. Fabulous Cat - Bawaku Terbang
At last lagu Malaysia. Hihi.. Lagu ni maybe lirik dia kot yang best until i did save kat dalam my folder. Unik and meaningfull. Tapi, lagu ni sangat panjang. So each time play this song mesti at last i'll foward to the next song.

8. SO7 - Betapa.
To my classmate, sila jangan gelak. Heh. This song time study week UTM and mostly semua dengar kat radio. So while i am so addicted to this song and tak boleh download sebab tak balik rumah, i did bantai menyanyi sampai salah lirik and kawan-kawan yang study sama semua bantai gelak until now pun ada still ingat. Hampeh tol. So nak feeling bout this song pun dah takde sebab this song mcm kind of joke utk diorg. Grrr.. i miss u guys tawu tak?

9. D'Masiv - Cinta ini membunuhku.
Ini lagu putus cinta. Hahahaha. Ok, i don't want to be too emotional. But my sis did say that each time i sing this song dalam kereta my face will suddenly change like i really do mean it. Haha. Love sucks babeh and its killing me. So betul la kan if i'm making an expression if i sing this song.

10. Ajai & Tungku Mimi - Kayangan
Apesal ini lagu? Hahaha.. well, my friend suruh download this song and i still have it here. But this song tak best kot. Cerita dia pun macam tipu sebab macam tiba-tiba aje seorang raja nak fall for an ordinary girl. But the blog thigy kat itu movie makes me have a blog at the first place la dulu kan. Maybe i still unlucky sebab takde adik raja pegi baca my blog. Vocal both of them sgt tak best! Fullstop.

Overall, yes i have lots of Indonesian song compared to Malaysian song. I am not into indie band malaysia but love to seek for indonesian underground band. Reasons? Haha. Their lyric is meaningfull & tak meleleh. Huahua..

Ok, i already killed 45 minutes of my time to listening and describing the song. My sis said this is just waste of time. But better doing this than doing nothing kan. ;p

7 comments:

irena said...

oi.
so ths's wat uve done fr 45mins ea.

1.akuw tataw lagu tuw.
2.acer's fav. video clip- pompuan tuw gyle.
3.ok.
4.dunno dat song gak.
5.used to like dat song.
6.tataw gak. kesempatan kedua from them akuw tawu la.
7.no comment.
8.any guy who sings ths song is so uncool. videoclip sux.
9.dmasiv kills u softly wit his song.
10. yeks. diz song is so uncool. del je babe.

*only 5mins needed by me to comment bout those songs.

semestahitam said...

malay is gud in love love songs
haha

Affan Azami said...

wah.. kamu memg suke lagu indonesia ye? hehe

anyway! Cte kayangan best okey.
fazura kuuuuuuuuuuuu

Diana said...

Sis nina.
Kau memang not into lagu indon, just say it je la.. ;p


semestahitam.
hihi.. but now msia mcm sibuk sgt dgn indie band. so back-to-school. hahaha. dah lame gile tak dgr radio melayu.

Affan
hihi.. agak minat indonesian more dr msia la.. yeah, fazura mmg caught my eyes pun time tu.

Zarpeno said...

rajin dgaq smua no..
try BPR- Air Mata Jernih
HohOhO

the girl said...

sume besh besh! ;D

semestahitam said...

owh yeah?
thats in the industry la sis..
but for urself its ok what to hear malay radio, songs...
sometimes it can relaxed ur mind...
try once skang...

:)