22 June 2009

Saturday.

Sepatutnya this entry untuk hari Sabtu bersamaan 19 June 09.

It is Saturday. So I asked my guy out for a date together as sangat lama tak spend my time with him. Even at that moment perut dia sakit bagai washer machine usus dia, he still agrees with me. After sumbat himself ubat and meng-cool-fever-kan dia sebab dia dah nak demam. I get ready and wear tudung segala.

But he still drive as I don’t know how to drive manual car. Tak dapek den nak membantu even you sakit lah!

So we’re heading to OU. Apesal that place? Sebab it is not betul-betul in kl kot. And I know where to shop if kat sane. Haha. Once sampai dia ajak tengok movie tickets as transformer maybe tak dapat tengok sama so we find another movie la kan. Blood at 8p.m. So I have about 4 hours untuk window shopping. Yeay. Window sahaja ok.

Dizzy gila time jalan. Maybe makan durian terlebih day before that. So for the second time I did ask for his permission untuk jadi I yang lama. Yeah, still new tu yang if rasa nak muntah I just hate to have lots of layers on me. Ish. Dia berperut washer machine, I dengan rasa loya bagai ibu yang bakal mengandung. So can you imagine our face time jalan?

But then I still want to berjalan-jalan. Quicksilver/Roxy is my first destination as I planned to buy something for him for our second monthsary. I pegi kat tempat wallet and ask him to choose as sangat tak pandai la ohh pilih guy’s stuff.

While I tengah busy choosing the wallet someone at my back saying, “again”.
Well, AGAIN kat quicksilver boutique. Memang berjodoh la kita yeah. Speechless sebab before nak pegi OU calculate banyak kali siapa yang I will have a bump kali ni. But then dengan muka chill kiteorang cari lagi wallet for him.

Makan kebab. Buy some other stuff. Hey, is this or first time go shopping together? Now you know, even I tak hebat naik gunung segala, tapi I hebat berjalan laju non stop for hours. And it must be at shopping centre dan bukannya trekking kat hutan. ;p

Blood sangat best walaupun pada awalnya mmg I make ‘ala.. kena tengok cite ni ke?’. Cuma, ending dia macam aneh. And apesal Onigen punya baju gerbang-gerbang itu cantik? And nak berpedang jugak la ohhh!

So it is my Saturday, bangun, get ready utk keluar, then OU sampai malam, tidur. Ishh.. penat.

4 comments:

ChUcK SaGaCiOuS said...

hee...
no comment eh...

Diana said...

mmg jodoh kita berempat kot. kat quicksilver pula. btw, wallet baru hakim sgt cantik! I yg teruja tolong susunkan segala. HAHA

ChUcK SaGaCiOuS said...

oww...jdk eh bli wallet tu?...
huhu...nway happy 4 u...
klihatan sgt bhgia...
n tlg la..krgkn mkn durian...
kntut bsuk wooo

Diana said...

haha. jadi. sgt cantik wehh. roxy tak cantik sgt, sipe pun tade. grrr..
durian satu musim sahaja, i appreciate nehh. :D