22 June 2009

Tin kosong.

Hiks. Berperasaan bagai mahu blog. Sedangkan otak empty bagai tin biskut yang kosong tinggal habuk-habuk je kot. ;p

But then still nak cerita something. I dreamt something last night. Something yang weird. Hiks.

I usually tidur dengan seekor bear yang sedang. Tak kisah la ape bear pun, but I must hug something. So dalam tidur I ni, I sleep yang sangat titely lagi nyenyak as someone always said, sleep well. Appreciating tidur. Until suddenly my bear changed to someone yang selalu wishing me good night itu. Yeah itu aneh, untuk seekor bear yang medium size menjadi seorang manusia yang besar. Haha. But still dalam mimpi itu saya comfortable! Surely time tidur tu I senyum sorang-sorang.

Once I bangun I texted my guy, “I dreamt my bear became you last night and I’m hugging it tight till I woke up this morning. Magic. Hope I dream it again tonight.”

Ishh. Less lovey-dovey things in my blog. Shooo all romantic feelings ni.

What else?
Ish… empty lagi. Later lah!

4 comments:

ChUcK SaGaCiOuS said...

baek u check tol2...
ntah tu bkn mmpi...
hakim mmg dtg everynite..
huhu

Nadia said...

alah. sweet jeh sayang! :D

~::khalif::~ said...

blog yana jiwanggggggggg!!!

Diana said...

haha. if hakim boleh dtg mcm edward cullen kan best. tibe-tibe ade mata vampire tgh tgk yana tido. hihi.

dya, itu hanya mimpi. Hiks.

Ohh alif, u nak i jiwang lagi tak? ;p ;p