24 November 2009

Hello Goodbye!

At last, I’m deactivated my facebook account. Again. But this time I have a solid reason why I’m doing that, I am so addicted to the applications and I need to stop. Easiest way is not having one. Cehceh. So now I can focus on my blog again and talk craps. I’ll activate it back when the time is right. Means, when I stop to worry about the bus coming to my park, the fish in my aquarium, my farm need to harvest. Everything! I need a fresh start and stop doing things like that. Ouh, kuatkan imanku oh tuhan. Dalam hati I started rasa rugi sebab baru beli the third tank for my fish ville. Aduyaii. So you see, I am crazy with all these stuffs and I need to stop.

Now you can call me mak cik. I watched a lot of drama now. Gaga. And I am enjoying it. Especially Nenek Kebaya lah sebab cerita itu aneh. Eh, kejap-kejap, did adi cakap yana ni tak sabar nak kawin? Oh adi, if diberi pilihan sure yana nak kawin sekarang so tak payah pegi belajar lagi satu sem semester depan. Tapi yana tade calon yang sesuai lagi. Agaga. Asyik-asyik berangan dengan Tyson Ritter sampai lupa diri.

Sepanjang cuti ni I banyak fikir benda, what to do before I get married. Satu perkara yang sangat gembira untuk dibuat before kahwin adalah pegi travel sorang-sorang ambil gambar and bergembira selama 6 bulan itu seronok. So I nekad, once dah grad and dah kerja, I’ll make sure dapat travel satu Malaysia and kenali Malaysia lebih dalam. So boleh buat buku. Oh berangan. ;-p

Dah, dah. Nak makan. Later!


p.s: To those nak my maxis number, email me at nanako_icchima@yahoo.com. Oh, btw, untuk rakan-rakan yang dikenali sahaja. :)

2 comments:

saMASkuTUraRA said...

serius ke da delete account fb??? dasat2

Diana Naubi said...

sgt serious. hihi. saje je kot. melampau sudah main game. good thing about facebook nk activate balik senang semua dade kwn2 dulu balik.